Red Bull: “Mercedes Bahreyn’de Daha Hızlı Olacak”

yazar:

kategori:

Red Bull, Mercedes’in sıradaki yarış Bahreyn GP’de rakiplerine kıyasla daha avantajlı olacağını düşünüyor.

Red Bull, Malezya yarışında Mercedes’in hemen arkasında ikinci hızlı takım olmayı başardı. Ancak Sebastian Vettel damalı bayrağı lider Hamilton’un 24 sn gerisinde gördü.

Christian Horner “Bahreyn’de avantajları buradan daha büyük olacak çünkü orası motorun baskın olduğu bir pist. Malezya’daki orta sektörümüz iyiydi ancak ilk sektör tüm hafta sonu boyunca bizi öldürdü çünkü orada etkili iki düzlük var.”

“O iki düzlükte Mercedes ile Red Bull arasında ortalama yarım saniye fark vardı.”

“Bahreyn’de bir anda çözüm bulacağımızı düşünmüyorum. Ve orada yağmur da yağmıyor! Bir haftada elimizden geldiği kadar gelişmeye çalışacağız. Motor dynosu paris’te yoğun bir şekilde çalışıyor ve umarım onlara az da olsa yaklaşırız.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull: “Mercedes Bahreyn’de Daha Hızlı Olacak”” için 2 yanıt

  1. İş motora kalırsa Mercedesle yarışmak çok zordur. Geçmişe bakın 1998 le 2001 arasında Mercedes berilyum pistonlarıyla rakiplerini hep geçiyordu. 2001 den sonraki süreçte bocaladı yüksek beygirli motor yapamadı yapsada sinek ilacı arabası gibi duman altı oluyordu. 2007 ve sonrasında kesinlikle en iyi motordu hem dayanıklılık hemde güç açısından…Şimdi iş aerodan çok güce gelince Mercedes yine üstün. Redbull tehlikeli takım, Renault motorlarlarını artık güç yönünden geliştiremez ancak yeni yazılımlarla daha etkin yapabilir veya yeni parçalarla…Bu sene Mercedesle Redbull arasında geçeceğe benziyor.

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Hadi aslanlarim 2009 da olmayani bu sene yapabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir