Stuck: Massa Emirlere Uymak Zorundaydı

yazar:

kategori: ,

İki eski Formula 1 pilotu Felipe Massa’nın Williams’ın Malezya GP’sindeki takım emirlerini dinlememekle hata yaptığını düşünüyor.

Karl Wendlinger Massa’nın Bottas’a yol vermesi gerektiğini düşünüyor.

“Takım patronu olsaydım bu yaptığından hoşnut olmazdım. Bottas’ın Massa’nın önünde olmasını istemiyorlar, bu şekilde takım daha fazla puan alabilirdi ki bu da sezon sonu için inanılmaz önemli.”

Eski pilotlardan Hans-Joachim Stuck Massa’nın tepkisine şaşırdığını söylüyor.

“Uzun yarış kariyerimde her iki tarafta da bulundum, takım emirlerinden de faydalandım, diğerinin arkasında kalmam da gerekti. Ancak her zaman emirlere uydum.”

Williams takım patronu olsa neler düşüneceği sorulduğunda Stuck; “Mutlu olamazdım. O takımın bir çalışanı ve açıkça yönergelere uymak zorunda.”


Yorumlar

“Stuck: Massa Emirlere Uymak Zorundaydı” için 3 yanıt

  1. stuck sus bence

  2. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    İlk başta Massa emirlere uymalı demiştim. Hatta şuanda uysa mı daha iyi uymasa daha iyiydi tam bilmiyorum ama Williams’ın o emre göndermeden önce düzgün bir düşünmeliydi. Bence bu şartlarda (Massa’nın takıma gelişi, isteği, arzusu, geçmişte yaşadıkları) düşünüldüğünde böyle bir şey söylenmemeliydi.

  3. Massa nın takım emrine uymaması tamamıyla psikolojik bir durum.
    Massanın üzerinde büyük bir baskı var özellikle takım emirleri konusunda epey hassas olduğunu düsünüyorum.
    Williams a büyük beklentilerle geldi massa yeni bir başlangıç ve yeniden kendisini ispat duygularıyla.
    Daha ikinci yarısta takım emri çağrısı massa yı epey rahatsız etmis olmalı bir bakıma anlaşılabilir bir psikoloji zamanla bunu atlatacaktır massa.
    Zaten sezonun ortasına doğru massanın pozisyonu netleşicektir gerek takım gerek massa için ya yenilgiyi kabullenecek ya da istediği çıkışı yakalayacaktır.Bütün bunları sezon başı ideallerinin getirdiği baskıya ve durumu itibariyle hassasiyetine bağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir