Mercedes, Pilotları Arasında Anlaşmazlık Olabileceğinin Farkında

yazar:

kategori:

Mercedes takımı, sezonun ilerleyen dönemlerinde rekabet kızıştıkça sürücüleri arasında sorunlar olabileceğinin farkında olduğunu açıkladı.

Şu ana kadar Mercedes sürücüleri arasında bir sorun olmadı ve ikisi birer galibiyet kazandılar. Ancak şampiyonluk mücadelesi kızıştıkça ikili arasında sert mücadeleler olabilir.

Toto Wolff “En başından beri takım içerisinde rekabet var ve son ocak ayından beri durum bu şekilde.”

“Burada fark yaratan şey, bu ikisinin birbirlerini uzun senelerdir tanıyor olması. Birbirleriyle adil ilişkiye sahipler.”

“Ancak bu onların çok rekabetçi olmadığı anlamına gelmiyor. Her avantajı kullanmaya çalışacaklar.”

“Geçen sene Malezya’da durumu pek olması gerektiği gibi idare edemediğimiz bir olayla karşılaştık çünkü ne kadar rekabetçi olduğumuz karşısında şaşırmıştık.”

“Bu yüzden, bu tür şeyleri konuşmak, senaryoları ve durumları değerlendirmek için çok zaman harcadık. Mercedes ve takım önce geliyor.”

“Ancak bir gün tüm bunlar çöp olacak. Tartışmaların içerisinde yer alacağız ve idare etmemiz gereken durumla karşılaşacağız. Onlar hala çok rekabetçi varlıklar.” dedi.


Yorumlar

“Mercedes, Pilotları Arasında Anlaşmazlık Olabileceğinin Farkında” için 4 yanıt

  1. 2 Ekmek 1 Camel avatarı
    2 Ekmek 1 Camel

    Takım emrine gerek kalmayacak ferah olun 😉 siyah çocuk ilkleri yapmaya devam edecek !.

  2. hak yiyen bilmem ne yermiş bunu unutmasınlar yeter.her dinde her kitapta her devirde hak yemek büyük bir suçtur.hak eden hızlı kim ise o bileğinin hakkıyla geçsin yada takım emriyle pozisyonunu koru denilmesin.

  3. Ben takım emirlerine çok gerek kalacağını düşünmüyorum çünkü Hamilton alıp başını gidiyor yarışta. Geçen sene Hamilton lastiği idareli kullanamadığı için bazen gerisinde kalıyordu ama bu sene ne kadar hızlı olduğu 2 pol ve 1 galibiyetle gösterdi. Avusturalyada da muhtemel bir zafer kaçırmıştı.

  4. Yani diyorsunki; geçen sene Malezya’da biraz hazırlıksız yakalandık çünkü, o kadar iyi olmayı beklemiyorduk. Ama bu sene her türlü durum için takım emirlerinin ne olacağı konusunda anlaştık, pilotlarımız bunlara uyacaklar,

    Böyle açık ara önde yarışlar çıkardığımız sürece kaçınılmaz olarak bu iki eski arkadaş birbirine düşecektir, bizim de ne halt yiyeceğimize o zaman ki duruma göre karar vereceğimiz aşikardır, (ben tahmin beklentinin aksine ROS-HAM arasında önemli bir çatışma beklemiyorum)

    Hadi hayırlısı birbirinizi yerken şampiyonluktan olmayında. Sonra çok aramak zorunda kalırsınız -bakınız 2007 Mclaren-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir