Lotus: “Virajlarda Mclaren ya da Williams’tan Hızlıyız”

yazar:

kategori:

Lotus takımı, sezona umduğu gibi bir başlangıç yapamasa da yeni aracının virajlarda Mclaren ya da Williams araçlarından daha iyi olduğuna inanıyor.

Geçen senenin en iyi araçlarından birisine sahip olan Lotus, bu sene henüz puan kazanamadı ve gerilerde kaldı.

Alan Permane “Hala öğrenme sürecindeyiz. Red Bull’un Bahreyn testleriyle Melbourne arasında attığı tarzda bir adım atmamız lazım.” dedi.

Grosjean’ın Malezya’da 11. olması için Permane “Bu bizim için büyük bir adım ancak normalde 11.likten mutlu olamayız. Ancak orada ikinci sektördeki dereceler aracımızın virajlarda hızlı olduğunu gösterdi. Williams ya da Mclaren’den hızlıydık.”

“Diğer iki sektörde, özellikle frenlemede yavaştık.”

“İyi bir aracımız var ancak güç ünitesi konusunda diğer Renault takımlarına kıyasla bile gecikme yaşıyoruz. Ancak bu bizim hatamız.”

“Zaman olarak gerideyiz. İlk testlere katılmayarak sorunları erkenden farkedip çözme fırsatını kaçırdık.”

“Bahreyn’de motor açısından gelişme kaydedeceğiz. Çin ve ardından İspanya’da önemli güncellemeler olacak.” dedi.


Yorumlar

“Lotus: “Virajlarda Mclaren ya da Williams’tan Hızlıyız”” için bir yanıt

  1. Bu takımın yaşadığı ekonomik krizi başka bir takımı yaşasaydı kepenkleri indirip giderdi bu spordan Lotus harika bir takım bir çok olumsuzlukla boğuşuyor bir çok kişiyi kaybetti takım 500 kişiden 300 kişiye düştüğü söyleniyor ekibin buna rağmen bu arabayı hazırlamayı başardılar güç ünitesinde sorunlar yaşanıyor ama bu sorunun bir çoğu Lotus kaynaklı güç ünitesinin şasiye entegre edilmesinde gecikildi buda bir çok sorunu beraberinde getirdi umarım ekip bu sorunları bir an önce Renault Sport ile çözüp ön sıralara tekrar döner.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir