Kehm: “Schumacher’in Durumunda Umut Verici İşaretler Var”

yazar:

kategori:

Sabine Kehm 3 aydır komada buluanan Formula 1’in efsane pilotu Michael Schumacher’in sağlık durumda bazı “umut verici” işaretler olduğunu söyledi.

Almanya’nın Bild gazetesi Perşembe günü Schumacher’in durumda “gözle görülür bir iyileşme” olduğunu yazmıştı. Bu haberden kısa bir süre sonra Efsane pilotun Menajeri Sabine Kehm açıklamada bulundu.

Kehm Bild gazetesindeki haberleri doğrulayarak “Schumacher’in durumda umut verici işaretler var. Bu bizi cesaretlendiriyor” dedi.

Kehm ayrıca son zamalarda basında geniş yer bulan “Schumacher’in durumumunun umutsuz bir vaka olduğunu bu yüzdende evine götürüleceği” yönünde yer alan haberleri yalanladı.

Schumacher 29 aralıkta Fransa’da kayak kazası geçirmiş ve ağır şekilde yaralanmıştı. Yedi kez dünya şampiyonu pilot daha sonra Grenoble’deki hastaneye götürülmüş ve acil müdehalelerin ardından yapay komaya sokulmuştu.

 


Yorumlar

“Kehm: “Schumacher’in Durumunda Umut Verici İşaretler Var”” için bir yanıt

  1. Bu, nasıl güzel bir haberdir böyle!!! Üstelik Kehm’den gelmiş resmi bir açıklama. Umut verici işaretler olması umutsuz vaka diye yazıp çizenlere kapak olsun ve bu işaretler gerçekten sevenlerine ve sayanlarına umut olsun. Sabah sabah bundan güzel bir haber alınamazdı sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir