Alonso: Ferrari Akıllı Olmalı!

yazar:

kategori:

Fernando Alonso Ferrari’nin bu sezon rakiplerini yakalayabilmesi için akıllıca hareket etmesi gerektiğini söylüyor, ancak sezon sonunda halen şampiyonluk yarışında olacağından emin olduğunu düşünüyor.

Alonso sezona ilk iki yarışta dördüncü olarak başladı. Takımdan daha fazlasının geleceğine inanıyor ve Abu Dhabi’deki son yarışta şampiyonluk için yarışacağını iddia ediyor.

“Kesinlikle, hala daha iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum. Çok yeni bir araç, rüzgar tünelinde bulduğumuz şeylerin hepsi son yıllarda görmeye alışık olduğumuz şekilde değil. Her adımda hızlanmalar görüyoruz. Bu yüzden her alanlarda gelişmek mümkün.”

“Aynı zamanda herkes için aynı olan şey diğer takımlardan biraz daha akıllı olmak ve bu küçük fazlalıkları bulabilmek. Ne yazık ki geride başladık ve farkı kapatmamız gerekiyor, ancak potansiyelimiz var ve Abu Dhabi’de hala savaşıyor olamamamız için hiçbir sebep yok.”

Ferrari güç konusunda Mercedes’in açıkça gerisinde, ancak Alonso öndekilerle olan farkın sadece güç ünitesinden kaynaklanmadığını söylüyor.

“Güçlü oldukları alanı söylemek çok zor. Hepimiz güç ünitesinin çok verimli ve güçlü olduğunu biliyoruz, çünkü Mercedes motoru kullanan diğer takımlar da oldukça rekabetçi konumda. Ancak McLaren Mercedes’in 84 saniye arkasında bitirdi, Mercedes açıkça çok iyi. Bu sadece motor değil. Bu yüzden paketi iyileştirmemiz gerekiyor. Her alanda gelişmeliyiz.”

“Örneğin Red Bull, zor bir kış döneminden ve bazı zorluklardan sonra durumu değiştirmeyi başardılar ve hızlıca rekabetçi olabildiler. Bundan daha iyisini yapmayı denemeliyiz ve halen ikinci yarıştayız, daha gidilecek uzun bir yol var ve savaşmaya hazırız.”


Yorumlar

“Alonso: Ferrari Akıllı Olmalı!” için 2 yanıt

  1. Mustafa Sar avatarı

    Dominicalli bırakıp gitmeden FERRARİ den başarı beklemeyin..

  2. Ferrarinin acilen farklı bir ön burun Redbull tarzı bir burun auro dinamik açıdan devasa bir farklılık yapması lazım ki fark azalsın aracın görüntüsü çok kötü ön taraf berbat Ferrari böyle olmamalı LaFerrari bile bundan daha güzel hemen bir şeyler olmak zorunda İspanyada büyük değişiklik bekliyoruz tüm Fanlar sizin yapacağınız işe odaklanıyor ve motor konusunda ağır olan ferrari bir an önce hafif motor için kolları sıvamalı ağırlık performansı etkiler şu anda mercedes motor olarak konusunda kazanıyor viraj çıkışlarında, çekiş,frenleme bunlar daha iyi çalışıyor ve kazanıyor, Ferrari farklı bir şey bulup yarım saniye almak zorunda kazanması lazım bir şeyler bulun motor konusunda en hızlı olmak için ne gerekiyorsa yapın bunun olması için bir neden yok savaşmak için varız Ferrari bunu başarmak zorunda boş hayAllere karnımız TOK ARTIK YAPIN ŞUNU YÜZÜMÜZ GÜLSÜN YA..!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir