Raikkonen, Ferrari’nin Güncellemelerle Farkı Kapatacağından Emin

Kimi Raikkonen,  Ferrari’nin yeni güncellemelerle lider Mercedes ile olan performans farkını kapatacağından emin olduğunu söyledi.

Raikkonen “Açıkçası testlerde ve ilk iki yarışta güçlü göründüler. Ancak bize büyük kazanç sağlayacak şeylerin geleceğinden eminim.”

“Puan açısından oldukça gerideyim ancak yeni kurallarda bu durum hızlı bir şekilde değişebilir. Ve henüz 2 yarış tamamladık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.”

“Gelişmeye çalışıyoruz ancak onları yakalamak kolay değil. Yine de pes etmiyoruz. Gelişmemiz gereken alanı biliyoruz ve oraya ulaşacağımızdan eminim.” dedi.

Son haberlere göre Ferrari enerji dönüşümü ve dolayısıyla frenleri geliştirmek için çalışıyor. Bunun yanında süspansiyonlarda da bazı değişiklikler denenecek.


Yorumlar

“Raikkonen, Ferrari’nin Güncellemelerle Farkı Kapatacağından Emin” için 6 yanıt

  1. Mercedesi hızlı yapan Motor,Frenler,Soğutma,Çekiş, ve en önemlisi ERS sistemi bunu kimse bilmiyor ERS sisteminde en fazla güç mercedes motorunda buna DRS de eklenince hızlarını tahmin edemezsiniz. Ferrarinin eksiklikleri Motor Ağır kg olarak! Frenler Sorunlu! Çekiş Sorunlu! ERS sistemi aynı gücü üretse bile ağırlık acısından 340 km ile giden mercedes Ferrari 350 km gitmesi lazımki fark kapansın virajlarda Redbull hala hızlı her şey yasaklandı hala neden hızlı bir düşünün ? Adrian Newey bir şeyler buldu yine ve hala hızlı araç ben şaşırdım açıkcası Redbull yeni kurallar ile çöküşe gider diye tahmin etmiştim ancak öyle olmadı ve hızlılar şaşırdım şu anda Ferrari SİL BAŞTAN YAPMASI LAZIM HER ŞEYİ BEYAZ SAYFADA İNCELEMESİ LAZIM bir an önce farkı kapatmak zorundayız!!!

  2. bu adamı karamsar bilirdim pilotlar içinde en iyimseri çıktı

    1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
      RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

      dostumm yalnız sen diil neredeyse herkes yanlış bilir bilinenin aksine en dürüst en en zeki pilot olmanın yanında en iyimseride Kimi Raykının’dır ama kimse pek bilmez adamı yanlış tanırlar

  3. la nabaan rai sen neymiştin lböyle

    1. Bu kedi trafoda değilmiydi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir