MotoGP: Vermeulen ve Capirossi Japonya için Olumlu

yazar:

kategori:

Chris Vermeulen takımın yeni şasileriyle kendilerinin ilerleme kaydettiklerini ve Japonya gp’si için olumlu olduklarını düşünüyor.

Ne Vermeulen ne de takım arkadaşı Loris Capirossi  önceki yarış olan Indianapolis’te iyi sonuçlar etmeyi başarmalarının ardından, her iki pilotta son yarışlarda güçlü bir form gösterdiler.

Amerika’da ki sonucun ardından Vermeulen takımın daha fazla güçlendiğini hissediyor ve yeni şasinin Motegi pistine uygun olduğu düşüncesinde.

Vermeulen: "Fridde motorumun durmasına rağmen geçen yıl Motegi’de iyi sürmüştüm. Piste çıkınca gittkçe hızlandığımı her zaman hissettim. son bir kaç yarışta kullandığımız şasnin bu pistte bize yardım etmeli"

"Zihnen iyi durumdayım ve güçlü performans için kendime güveniyorum. Şu anda ilk 5’in hemen dışındayım ama eminimki ciddi bir meydan okuyabilirim ve şampiyonadaki pozisyonumu geliştirebilirim’’

Capirossi ise son 3 yıldır bu pistte aldığı iyi sonuçları hedefliyor.

Capirossi: "Motegi’de iyi anılarım var,orada son 3 yarışı kazandım. Geri dönüp tekrar en iyisini yapmaya çalışmak güzel olacak, özellikle şimdi bir Japon takımı için kendi evlerinde yarışıyorken’’

"Indianapolis’te bazı nedenlerden dolayı zorlu bir zaman geçirdik ama şimdi bunu arkamızda bıraktık ve sezonun geri kalanında en iyisini yapmak zorundayız, buna başlamak için iyi bir yer. Hala en öndekilerle savaşabilirim ve bu benim amacım"

Vermeulen ve Capirossi’ye bu haftasonu wild card sürücüsü Kousuke Akiyoshi katılacaklar.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir