Rosberg Lastiklerden Hala Endişeli

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Malezya’nın ardından Bahreyn GP öncesinde de lastikler nedeniyle endişe duyduğunu kabul ediyor.

Rosberg, Malezya’da takım arkadaşı Hamilton’a kıyasla lastiklerde sorun yaşamış ve ona ayak uyduramamıştı. Rosberg, Bahreyn’de yarışın ilerleyen saatlerinde hava şartlarında soğuma olacağı için sorun olmasından endişe duyuyor.

Rosberg “İyi gidiyorduk. Lastik sıcaklıkları bu koşullarda daha az sorun olacak. Sadece lastiklerin ömürlerinin sonunda çok fazla soğuma oluyor ve çalışma aralığından çıkıyor.” dedi.

Rosberg ayrıca yarış hafta sonunda ayarlar dahil her şeyin testlerden farklı olduğunu söyledi.

Rosberg “Tüm ayarlar ve her şey farklı çünkü günün farklı saatinde sürüş yapıyoruz. Bu yüzden yaptığımız testlerin pek alakası yok. Dolayısıyla yeni bir mücadele oldu ve her şey çok ilginç.”

“Tamamen olağan dışı koşullar var çünkü çok soğuk ve adapte olmak, ayarları pazar gününe hazırlamak gerekiyor. Ancak rahat hissettim.” dedi.

Rosberg ayrıca eski takım arkadaşı Michael Schumacher ile ilgili iyi haberler gelmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Rosberg “İyi haberler duymak harikaydı. Çok mutluyum. Padoktaki herkes bu haberlerden dolayı çok mutlu çünkü bir şey söylemeden önce çok dikkatli oluyorlar. Böyle dediklerine göre gerçekten olumlu adım olsa gerek.”

“Bu harika bir haber ve umarım durum gelişmeye devam eder.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir