Alonso: “Ferrari Aşırı Tepki Vermemeli”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, takımı Ferrari’yi Bahreyn’deki antrenmanlardan sonra Mercedes karşısında ortaya çıkan farkı kapatma konusunda aşırı tepki vermemesi konusunda uyarıyor.

Bugün Mercedes pilotları ilk 2 sırada yer alırken Ferrari pilotu Alonso 3. sırada yer aldı. Ancak Alonso en hızlı turdan 1 sn yavaştı.

Alonso “Kışın burada çok fazla sürüş yapsak da şu anda sıfırdan başlıyor gibiyiz ve farklı pist koşullarına adapte olmak zorundayız.”

“Güçlü yönlerimizi ve geliştirmeye odaklanmamız gereken alanları biliyoruz. Ancak performans farkını kapatma konusunda aşırı tepki vermemeliyiz.”

“Şu anda dayanıklılığa dikkat ederken aynı zamanda sürekli gelişmek zorundayız. Dayanıklılık sayesinde ilk yarışlarda iyi puanlar kazandık ve bu her zaman çok önemli.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Ferrari Aşırı Tepki Vermemeli”” için 5 yanıt

  1. Alonso seneye mclarene geçer gelecek sene 1 senesini daha ferraride heba edeceğini zannetmiyorum. honda şu anda duruma göre avantajlı bir konuma sahip neyin ne olduğunu anlayıp çalışma imkanları var.Bu sene ferrari umudu kessin lewis rosberg ve vettel şampiyonluk için savaşır ve lewis şampiyon olur

  2. Alonso dediğimi uygulamaya başlamış.Daha farklı yalanlar söylüyor artık 🙂

  3. yani alıştık nasılsa tepki vermeye gerek yok

  4. Çinde ki güncelleme çalışırda fark birazcık kapanırsa ne ala… yoksa bu sezonda çöp olacak…

  5. alonsodan bu yıl şu hava var kimiyi yenyimde kaçıncı olursam olayım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir