Temyiz Mclaren'in Yaklaşık 1 Milyon Dolarına Mal Oldu

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre son temyiz mahkemesindeki Ferrari ve FIA avukatlarının gidei en az 500 bin dolar oldu ancak bu rakam 1 milyon doları da bulabilir.

Temyiz mahkemesine gitme ile Mclaren takımı biraz daha parasını mahkemeler için harcamış oldu.

Daily Express "Bir hafta önce kabul edilemez kararı çıksaydı hem zamandan hem de paradan tasarruf olurdu." dedi.

Mirror’a konuşan Stirling Moss "Formula 1 artık spor değil ve bu söyleyebileceğiniz en kötü şeylerden birisi." dedi.

Hamilton ise mahkemenin ardından mahkemede giydiği elbiseleri ile Singapur’a geldi.

İngiliz pilot, çocuklar F1 simulasyonunda oynarken sahte McLaren aracının içerisine bindi.

Guardian alaycı bir şeklide "Yerel kaynaklar eğlence aracında elektronik hakemler olmadığını doğruladı." dedi.


Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    bizdeki para hic bir F1 takiminda yok ona harcama buna harcama ne olacak bakin hareket oldu kötümü oldu bizde paraya para demiyorlar € diyorlar :)))

  2. Yavuz Balcı avatarı

    burada temyiz mahkemesine 1 milyon dolar çöpe gitti diyemeyiz. gerçekçi olalım. temyize götürürler orada bir tarih belirlenir.prosedür bu olduğundan bu konu hakkında yorum yapmak istemem. buraya kadarki normalde. ceza saçma tabii.

  3. Bilseydi itiraz etmezlerdi bundan eminim geçen yıl kabul ettiler bunu niye kabul etmesinler diye düşündüler bence ama malesefki kabul edilmedi çünkü FIA kafasına göre karar alan bir kurum..Ayrıca ha Temyiz mahkemesi kabul etmemiş ha FIA bir şey farketmezdi yani boşu boşuna beklemiş olduk o kadar..Zaten ben kararın değişeceğini düşünmüyordum..Mosley yarış öncesi röportajında yaptığı demeçle zaten tarafını ve hakemlere mesajını belli etmişti..

  4. Yahu Şenol ne alakası var McLaren bilmiyor muydu itirazın kabul edilmeyeceğini. boşa kürek çekme değil mi bu. Sen resmi bir başvuru yapmışsın adamlar değerlendirmiş. Kabul etmese Fia'ya bak kabul etme bile gereği duymuyor diyecektin. Elinizde olan birşeydi ve bunu kullandınız. Zararı tabiki yine başvuranın elinde

  5. madem temyizi reddedecektiniz söylendiği gibi niye bu kadar beklettiniz aynı gün bile açıklanabilirdi acaba neler döndü arka planda anlamak güç bu kadar uzun sürmemeliydi eğer kurala göre hareket ediyorsan direkt baştan kabul etmezdin takımı arada sömürmüşler hem yarışlardaki cezalar yetmiyor birde paralarını götürüyorlar takımın 1 milyon dolar ne demek ya..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir