Massa: “Q3’te Hata Yaptım”

yazar:

kategori:

Felipe Massa sekizinci sırada bitirdiği Bahreyn sıralama turlarında ki son turunda hata yaptığını söyledi.

“Araçta biraz kayma vardı ve bu bana biraz zaman kaybettirdi.  Son bölümde hatalar yaptım. Daha hızı olmalıydım. Açıkcası kolay bir seans olmadı”

“Ricciardo’nun cezası ile birlikte yarışa yedinci sıradan başlayacağım. Aracımız rekabetçi görünüyor ve bunun yarında devam etmesini umuyorum. Uzun bir yarış olacak”

Bu yıl ilk kez Massa’yı geçen Bottas ise sıralama turlarının ardından mutlu olduğunu dile getirdi.

“İyi bir seans geçirdik. Red Bull’un cezasından sonra üçüncü sıradan yarışa başlayacağım”

“Bugün araçtan maksimumu aldım. Son iki yarışa bakıldığında başladığımız yerden mutlu olmalıyız”

“Bugün araçtan maksimumu almayı başarsakta yarışta daha hızlı ollabiliriz. Bu hafta uzun turlar atmadık. Ama iyi bir strateji ile beraber önümüzü çıkan fırsatları değerlendirirsek iyi bir sonuç elde edebiliriz”


Yorumlar

“Massa: “Q3’te Hata Yaptım”” için 4 yanıt

  1. Göster olm artık kendini.

  2. Ah massa ah. Sen bottas a engel olma yeter. O senin yerine de takım için iyi sonuç elde eder.

  3. adam kıçını başını oynatmadan “hata yaptım”demiş, yine beyni mikrop görünce savunmaya geçen akyuvar hücresi gibi massa ismini görünce saldırıya geçmeye programlı insanları hoşnut edememiş. tifosi kardeş, takımının pilotlarından biri böyle söyleyince “helal olsun kıvırmadan hata yaptığını söylüyor” diye söylendikten sonra aynı açıklamayı massa’dan gördüğünde verdiğin tepkiye bakılırsa seni yan yatmış görüyoruz, ne iş?? hem bak, massa gitti kavga bitti, bir tifosi olarak pilotlarınız duble üstüne duble yapıyor, öyle ki tek derdiniz kimin galip geleceği, takımı yavaşlatan massa gitti nasıl olsa, ferrari uçuyor. bence o güzel kafanı ferrari’nin, rakiplerine kaç saniye fark atarak galip geleceğini hesaplamaya yormalısın, williams takımı ve pilotu kesmez seni, kesmesin de zaten, sen tifosisin 🙂

    neyse, gelelim mevzumuza.
    felipe ilk sektörü 0,1 saniye civarında önde geçmiş, 2. sektörde 0,3 saniye civarı geride kalmış, son sektör binde bire kadar aynı. anlaşılan felipe bu hatayı 2. sektörde yapmış gibi gözüküyor. tesellimiz 1 sıra yükselip temiz tarafa geçmekte, bir de güzel bir startla birleştirirsek yükselişler izleyebiliriz. ama bugünkü sıralamada daha iyi iş çıkaracak bir aracı vardı, yazık etti maalesef. bundan sonra böyle fırsatları harcamamalı.

    hem bottas hem de perez ilk çıkışlarında çok güzel birer tur attılar. bottas’ın temiz cebe de geçmekle büyük bir avantajı var, nasıl start aldığı konusunda genel bir kanımız oluşmadı henüz ama iyi bir start alırsa podyumu kovalamaması için bir neden yok. tebrikler güzel turu için. ayrıca pistin her geçen dakika soğuduğu da göz önüne alınırsa, her seansa herkesten önce çıkarak akıllıca bir iş yaptığını da düşünüyorum. hadi bakalım.

    williams aracı yavaş ve keskin virajlarda daha dengeli. yarın için oldukça rekabetçi olacaklardır, düzlük hızımız da fazlasıyla yüksek. bunu avantaja çevirmek lazım.

  4. hahaha yine başladı , hata yaptım trafiğe takıldım sektörleri birleştiremedim yan yattım çamura battım… devamı gelecek…:) Geçen sezon belki de 10 sıralamadan sonra bu açıklamayı yaptı . Artık Ferrari’de olmadığı için mutluyum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir