Theissen "Singapur GP 2008'in En Önemlilerinden Olacak"

yazar:

kategori:

BMW Sauber Motor Sporları Patrno Mario Theissen ilk Singapur yarışının 2008’in en önemli anlarından olacağını düşünüyor.

Bu hafta sonu Singapur caddelerindeki pisti 1500 projektör aydınlatacak ve Formula 1 tarihinin ilk gece yarışı koşulacak.

Theissen "Gökdelenler, parklar ve otoyollar ile izlemeye değer bir yer."

"Burası inanılmaz. Dün pistte yürüdüm ve şu ana kadar gördüklerimizden çok farklı. Pist karakteristiği bakımından beklediğimden biraz farklı."

"Mart ayında buraya geldiğimde de pistte yürüdüm ve bazı bölümler daha hızlı görünüyordu. Bazı zor alanlar olacağını düşünmüştüm, özellikle de köprüye yaklaşırken. Burası önemli derecede modifiye edilmiş ve şu anda virajlar daha dar görünüyor."

"Güvenlik açıkça geliştirilmiş ancak geçiş fırsatları azalmış. Bu bakımdan biraz farklı. Ancak tamamı ile pisti bırakıp buradaki havaya ve yaptıklarına bakarsanız bu hafta sonu büyük firmaların katılımı sezonun en önemli anlarından birisininin sahne olmasını sağlayacak." dedi.

Ancak Theissen bu pistte Valencia’dan daha fazla geçiş olabileceği konusunda endişeli.

Theissen "Organizasyon bakımından F1 için iyi. Benim için soru işareti geçiş konusu. Valencia’da olduğu gibi. Valencia’da olanlardan daha fazlasını bekliyordum ve Valencia buradan daha hızlı bir pist." dedi.


Yorumlar

  1. Aynen ben de.

  2. ya acaba kaç watt elektirik harcanıcak. bir yandan bionik yakıt kullanıyolar bir yandan gece yarışları düzenliyolar. bu çelişkiyi çözebilmiş değilim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir