Hamilton: “2014 Benim En Büyük Şansım”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, ikinci bir dünya şampiyonluğu kazanması adına 2014’ün en büyük şansı olduğunu kabul etti.

Mercedes yeni turbo motorlar döneminde ürettiği araçla birlikte gridin en hızlı takımı konumuna yükselmişti. Alman takım en yakın rakibinden bir saniye daha hızlı görünürken şuana kadar gerçekleştirilen üç sıralama turu ve iki yarışı kazanmayı başarmıştı.

İlk ve tek şampiyonluğunun üstünden altı yıl geçen Lewis Hamilton, 2014’ün şampiyonluk adına en büyük şansı olduğunu söyledi.

“Hiç şüphesiz bu en büyük şansım. Araçta kendimi güvende hissediyorum. Geçen yıl ki araç ile sürekli boğuşuyordum. Daha kötüsü olamazdı. Fakat bu yıl ki aracımız mükemmel”

“Durumumuz heyecan verici olsada ömüzde gitmemiz gereken uzun bir yol var. Red Bull bize yaklaşmaya başladı. Ferrari ve McLaren’de hızlanmaya başlayacaktır”

Alman Nico Rosberg ise şampiyon olmak istiyorsa elinden gelen herşeyi yapması gerektiğini düşünüyor.

“Lewis ile yoğun bir mücadele içerisindeyiz. Onu geçmek için elimden gelen herşeyi yapmam lazım. Birbirimizin sınırlarını zorluyoruz”


Yorumlar

“Hamilton: “2014 Benim En Büyük Şansım”” için 13 yanıt

  1. Şaka maka Lewis şampiyonluğu Nico’ya kaptırırsa tüm kariyeri etkilenir. Bir şekilde kazanmalı. Olur da Nico kazanırsa çok sağlam referansa sahip olur.

  2. bu sene araçta çok rahat. yine f1’den pek anlamayanlar rosberg 1 piyango pole aldı diye hamilton’ı yeneceğini düşünse de bu sene tüm paranızı hamilton’a yatırabilirsiniz. şampiyonluğu kesin gibi. çok büyük şanssızlıklar yaşamadığı sürece.

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    1 sn hızlı araç ile bende şampiyon olurum 😀

    1. hayır, olamazsın.

      1. vettel bile olamıyor, düşün 🙂

  4. Rosberg’ i ezip geçmemen için hiçbir sebep yok , artık kendini kanıtla ve kendin gibi sür Lewis.

  5. Yalnız Mercedes nası bi kafa içerisinde tam emin değilim ama sezon ilerleyip, Mercedes dominasyonu devam ederse, ve sadece Rosberg ile Hamilton kendi arasında şampiyonluk için kapışmaya başlarsa, ben pek adil yarıştırılacaklarını sanmıyorum.
    Bir Hamilton fanı olarak düşüncem o ki, süperstar popüler pilotları olan Lewis’i şampiyon yapmak isteyeceklerdir. Ki zaten takım içinden çıkan açıklamalar sürekli Lewis’e pozitif yönlü oldu bu güne kadar. Rosberg’i harcıyabilirler bi noktadan sonra.

  6. OtonomAktor avatarı

    adil bir çekişme olur inşallah. ama açıkçası rosberg in şampiyon olmasını daha çok istiyorum.

  7. Bu senenin tek heyecanı bu iki pilot olacak
    umarım Mercedes sizi adil yatıştırır

  8. Evet dostum.Bu Son şans olmayabilir ama sen son şansınmış gibi sür.

  9. Eline geçen bu fırsatı çöpe atarsan Lewis seni hayatta affetmem.

    1. Hamilton fanları olarak bizi hayal kırıklığına uğratır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir