Vettel: "Monza Zaferi Bir Değişiklik Yaratmadı"

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, İtalya’da en genç yarış kazanan pilot olmasının ardından hayatının pek değişmediğini söyledi.

Scuderia Toro Rosso pilotu, Monza’da iki hafta önce sürpriz bir zafer elde etti ve üzerine olan medya ilgisinin artmasına rağmen Alman pilot, hayatında bir değişiklik olmadığını söyledi.

Vettel: "(hayatım) önceki ile aynı. Hiç bir şey değişmedi. Açıkçası çok iyi bir sonuçtu ama ne yazık ki bunu kutlamak için yeteri kadar zamanımız olmadı. Sezonun ardından olacak. Şimdi tekrar bu yarışa konsantre olmalıyız"

"Açıkçası duygular harika. GEriye dönüp oradaki resimleri vey fotoğrafları düşünüyorum da, çok özel bir tecrübeydi. Ve Monza’da olmaz özeldi. Takım için Monza’da İtalyan milli marşını dinlemek. Bu tip duyguları yenmek zor. Ama hayat devam ediyor. Ayaklarımı yerden kesmek veya hayatımı değiştirmek için herhangi bir neden göremiyorum"

Bu sene kalan yarışlar için podyum veya bir zafer daha olup olmayacğaı sorulduğunda Vettel: Bu zor. Normal şartlardaki normal bir yarışta bunun mümkün olmayacağını söyleyebilirim. Açıkçası iki güçlü takım var ve zaten (böyllikle) 4 araç var. Bu yüzden eğer onlar sorun yaşamazsa yapacak bir şey kalmıyor. Bir başka podyum için özel şartlara ihtiyacımız var veya bizim faydalanabileceğimiz şekilde önde bir şeylerin olması lazım"

Toro Rosso’nun performans artışı, Vettel’in Red Bull’a geçmek için anlaşmasının ardından geldi. Red Bull’a geçtiği için herhangi bir pişmanlığının olmadığını söylemesine rağmen Alman pilot, Toro Rosso’yu arkasında bırakmaktan dolayı karışık duygular içinde.

Vettel: "Almanya’da bir deyim vardır: Bir gözü güler, diğeri ağlar. İngilizce’de böyle şeyler var mı bilmiyorum"

"Ama şüphesiz orada yeni maceranızı dört gözle bekliyorsunuz. Ama diğer taraftan oldukça üzgünsünüz. Ağlamıyorsunuz ama ayrılmak da istemiyorsunuz. Bunun normal olduğunu düşünüyorum. Kendini rahat ve evinde gibi hissettiğin bir yerden ayrılırken, gitmek istemezsiniz. Diğer taraftan oraya (Red Bull) gitmeyi dört gözle bkliyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir