Button: Mercedes’in Hemen Arkasındayız!

yazar:

kategori: ,

Jenson Button McLaren’ın rekabet düzeyinden etkilenmiş görünüyor.

Beşinci sırada devam eden Button vites sorunu sebebiyle geriye düşmüş, sonunda da iki tur kala bırakmak zorunda kalmıştı.

“Rekabet açısımdan ileri yönde bir adım attık. Aşınmamız da olumluydu ve bence lastikleri anlamada iyi bir iş çıkardık.”

“Bizden daha hızlı olduğunu kanıtlayan tek bir takım var, Mercedes. Ancak onlar da bizden çok fazla hızlılar. Uzun sürüşteki hızımız çok iyiydi, özellikle de son turlarda.”

“Planlarda en kötü 5, en iyi ihtimalle de podyumu hesaplamıştık ve bu bizim için iyi bir dönüt oldu. Geçtiğim araç sayısını hatırlamıyorum. Gerçekten keyif aldım.”


Yorumlar

“Button: Mercedes’in Hemen Arkasındayız!” için 20 yanıt

  1. Onur Gentas avatarı

    Ne olursa olsun bir Webber asla olamaz:) Umarım biri de çıkıp Webber iyi pilottu demez şimdi.

  2. Snickers?

    1. Nükte diye buna denir.

  3. Aslinda güvenlik araci girene kadar hersey iyiydi Kac kere Ferrarileri pitstoplardan sonra solladi ne olduysa SCdan sonra oldu magnussen ve button yaris disi. Ferrariden kesinlikle iyiler ama 2.takim asla degiller su anki durumda..

  4. McLarenForever avatarı
    McLarenForever

    araç yavaş, bari dayanıklı olsa dedik oda yok. neyimiz var hiçbirşey. liderler kıyas ettiğimiz zaman 29, 28 den bile kötü. barcelona güncellemesi bir mucize yaratırmı bilmiyorum. hiç umudum yok. zaten mercedesi saymıyorum, 3. ve diğer sıralar için savaşsak o bile yok. neredeyse mercedes motorlu en kötü aracız. ferrari yada reno motoru taksak kesin sondaki caterham ve marussia ile yarışırız.biraz motordan kurtarıyoruz. tebrik edilesi aero departmanı!! fark olur bunu anlayışla karşılarız ama bu kadarı çok fazla. resmen fiyasko.

  5. Button Malezya’ya göre daha elle tutulur bir araca sahip olduğu için bunları söylüyor. Gerçekten McLaren bugün hakettiği puanları alamadı bu da Avustralya’nın diyeti diyelim. Ayrıca Button’ın Süperstar olmasa bile gridde her takımın ihtiyaç duyduğu bir pilot olduğunu düşünüyorum.

  6. Rüyandamı öyleyiz canım benim.

  7. Neremle gülsem bilemedim…

  8. Enteresan aynı yarısı seyretmedik biz demekki.

  9. Hemen arkası derken?

  10. Aynı yarışımı izledim acaba?

  11. Tur bindirdikten sonra arkasında kalırsın zaten . Bu pilot kadrosuyla , böyle bir araçla tek çare 2015’i beklemek . Ama o zaman da Button’a tekmeyi koyar McLaren .

    1. thechosenone avatarı

      Yani nedir bu Button düşmanlığı. Yetti artık. Adam ne yaptı size? Tekme koymak falan ayıp oluyor artık.

      1. Ne mi yaptı hamiltonı puan olarak geride bıraktı onun dısında sezon olarak da aslında kafa kafaya bitirdiler birinde button açık ara kazandı diğerinde hamilton öyle açık ara felan değil kazandı ücüncü dede puan puana ucu ucuna hamilton aldı olay bundan ibaret.He yok efendim hamiltonın basına su gelmeseydi etseydi felanla bu isler yürümez herkesin tuttuğu pilotunun da bu konuda epey söyleyecekleri olurdu bazılarının o zaman daha az bazılarının daha fazla sampiyonluklarıda olurdu sanssızlıklar tuhaflıkları zaman zaman bir çok pilot yasadı ama tüm bunlar hamiltonın kendi istikrarsızlıklarıyla heba ettiği yarısları kendi hatalarını görmezden gelmeyeceğimiz anlamına gelmez button sıfır hata yaparken bu önemli bir pilot özellik farkı hersey hız değildir ayrıca hatice ye değil neticeye bakılır neticede 3 koca sezondan bahsediyoruz burada da button önde tek gerçek bu button daha basarılı olmustur mclaren yıllarında alınan puanlar hersey ortada simdi bakıyoruz button gibi çok kisiye göre sıradan ısırmayan bir pilot la kafa kafaya geçmis koskoca 3 sezon gene çok kisiye göre vasat bir pilot olan rosberg e beklentilerin çok altında bir üstünlük kurmus bir sezondan sonra acaba hamilton kavruk olmasından ve tek turdaki hızından dolayı fazlamı abartılıyor diye düsünmemek elde değil bu kadar yıl çok iyi diyebileceğiniz 2 yılı var gerisi hep vasat istikrarsız saçma sapan acemi kazalara karısmıs bir pilot görüyoruz.Bir elle tutulur kıyas noktası alonso var ama ondada alonso nun mclarende ne kadar problemler yasadığını ne kadar mutsuz olduğunu unutmamak gerekir ve tabiki mclarenin tüm imkanlarını en basından alt yapısından yetistirdiği hamiltona aktardığını bunun da önemli bir faktör olduğunu da unutmamak gerekir bütün bu olumsuzluklara rağmen gene de alonso kafa kafaya birsezon geçirdi.Bütün bunlar bile Alonsonun ne kadar büyük bir pilot olduğunu gösteriyor aslında nico button bile bu kadar zorlayabildikten sonra tabiki esit kosullarda deplasmanda değil orta alanda alonsonun rahatlıkla hamiltonı geride bırakabileceğini öngörmek hiçde zor değil o kötü araçla bile kaç yıldır alonso çok büyük isler yaptı ama hamilton aracı iyi olduğunda parlayan bir pilot geçen sene aracı kötüydü kayboldu gitti bazı yarıslar tamamen kayboldu yolgeçen hanına döndü kimseye karsı koyamadı ama alonso her kosulda hızlı bir pilot.

        1. Senin içine Hamilton korkusu kaçmış. Insan kendi yazısında 3 sefer çelişkiye düşer mi yahu. Hamilton’u şöyle olsaydı böyle olsaydı diye karıştırma diyor, sonraki satırda Alonso için ama başına gelenler filan falan……

          Bu hastalığın tedavisi yok galiba

          1. Yukardakilerin hepsi gerçek hersey ortada yalan haber yok.Bu tabloda özellikle diğerleri kötü araçda kaybolup bugünki savunmanın s sini yapamazken alonso her kosulda hızlı olmus kendisini göstermis daha komple bir pilot.Ayrıca Alonso hiç bir zaman acemi acemi kazalara karısmadı hamilton sa kendi hatalarından çok çekti bu yüzden buradada mukayesen yanlıs.

            1. ya kardesim ne alonsosu onu nerden çıkardın ya simdi.Konu ne sen neler yazıyorsun.Alonsoya tapıyorsun belli hadi gecsin de görelim nicoyu veya hami de görelim.

        2. Onur Gentas avatarı

          Bu ne biçim bir yazıdır arkadaş. Bu kadar uzun yazı yazıp bir o kadar da okunmaması için uğraşman gayet güzel olmuş. Noktalama işareti diye bir şey var hiç duydun mu?

      2. Hala Button düşmanlığı demeniz çok ilginç gerçekten . Birisi de alta gelip Hamilton’dan bahsediyor . Button ne zaman iyi bir pilot oldu acaba ? Merak ediyorum . Ne zaman bir kaos oldu birşey oldu , ortaya çıktı . Button’un pilotluğuna laf eden yok . Tarzı böyle lastik koruyor felan kaoslarda ortaya çıkıyor . Peki efendiler , nerde yarışcılık ruhu ?Ne zaman zorlayıp yarış bittirdiğinizi gördünüz ? Alonso Kimi ve Hamilton gibi asla olamayacak Button . O sadece yıllar sonra 2009da kural değişiklerinin olduğu bir yılda şampiyon olan lastik koruyan bir pilot olarak akılarda kalacaktır .

        1. Bi McLarenci olarak Buttona bayılmıyorum ama hakkınıda yememek lazım.Gününde oldugu zaman kurnazlıkta kimse onu geçemez.2009 da ki kural değişikliğini iyi degerlendirdi ve şampiyon oldu.aracın hakkını verdi.Alonso Kimi Vettel ve Lewis gibi top klas da yer almaz ama onların hemen arkasında geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir