Vettel Bahreyn Performansından Mutlu Değil

yazar:

kategori:

Son dünya şampiyonu Sebastian Vettel, Bahreyn’de 6. olmasının ardından performansından mutlu olmadığını söyledi.

2012 ve 2013’te Bahreyn’de kazanan Vettel, Bahreyn’de sıralamalarda geride kalmasının ardından yarışta da beklenen performansı gösteremedi ve takım arkadaşının uzağında kaldı. Vettel yarışı 6. sırada tamamladı.

Vettel “Bugün oldukça yoğun bir yarıştı. Özellikle de güvenlik aracından sonra çok yoğundu. Ancak daha fazla yükselemedik. Bu kötüydü. ”

“Daniel bugün araçtan daha fazlasının çıkabileceğini kanıtladı. Ben o fazla olan şeyi çıkaramadım bu yüzden günümden memnun değilim. Her nedense düzlüklerde gerçekten yavaştık. Sadece Mercedes’e karşı yavaş kalmadık.”

“Mercedes’in daha güçlü bir paketi var bu yüzden önümüzde yapılacaklar var. Daniel ile bugün her şey oldukça düzdü. Takım olarak birlikte iyi çalıştık ve iyi yarış çıkardık ancak tabi ki daha yukarıda olmak isterdim.” dedi.


Yorumlar

“Vettel Bahreyn Performansından Mutlu Değil” için 20 yanıt

  1. Onur Tezoğlu avatarı
    Onur Tezoğlu

    Ricciardo’nun RedBull kariyerine bu kadar güçlü başlaması harika bir şey. Her türlü tebriği hakediyor.
    Ancak Anti-Seb çiler biraz erken ellerini oğuşturmaya başladılar sanki.
    Bu haftabaşından beri Daniel’in aracı Sebastian’ınkinden hep hızlıydı.
    Özellikle sıralamalarda sadece ilk sektördeki 0,6 sn’lik farkı pilotaj üstünlüğüne bağlıyorsanız, sizi tenis izlemeye davet ediyorum. İki aracın düzlük hızlarının farkı da hayli ilginçti zaten.

    Buna rağmen eksikliği kendinde arayan bir Vettel var karşımızda.
    Yıl sonunda Daniel’dan önde olacağına eminim. Gridin en iyi 3 pilotundan biri olduğuna da eminim. Şu an bir süreçten geçiyor ve mutlaka toplarlayacaktır.
    Ki çok değil bir hafta önce polü kıl payı kaçıran ve kendi aracından en az 1,5 sn daha hızlı olan Rosberg’le kafa kafaya mücadeleye girişen de oydu.

    Siz siz olun, bir şampiyonun yüreğini asla hafife almayın.

  2. Siz rahat olun. Redbull Ric kanadını vettele takar, ric ya daha yavaş araç verir bir şeyler yapar eder vetteli hızlı gösterir. Webere yaptıkları ortada. Ric ne kadar çabalarsa çabalasın boş.Kariyerini batırmasalar bari. Vettel 4 kez şampiyonluk yaşadı ama kendi fanatikleri haricinde kimse takmıyor. 4 yıldır her yarış en az 1sn farkla yarışıyordu.

  3. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
    Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

    ben koyu vettelciyim bu adam en iyi pilot

    alonsocular hemen damlamış yahu bırakın biz yorum atalım bugün kimi de vasattı alonsoda ama herkes vettel de vettel adam her yarış iyi olmak zorundamı bu yarış belki sorunu vardı

    1. Bugün o çöp arabayla puan kazanabilen Rai ve Alo yarışın vasatları değil en iyi yarışçılarıdır.

      1. ya güvenlik aracı olmasaydı görürdüm ben onları puan alırken güvenlik aracının sayesinde alonso pit yapıp 10. sırada kaldı Ferrari Bahrainde Nerdeyse Lotus İle Aynı hızdaydı Redbull Yavaş Yavaş Gelişmeye Başladı Mclaren’da Redbulldan Yavaş kalmaya başlamıştı yarın sonlarına Doğru 2 araçta yarış tamamlayamadı

      2. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
        Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

        red bull aracıda vasat la düzlükte en yavaş aracı geçiş düzlükte olur araç yavaş yapcak bi şey yok alonso bugun vassatı

    2. arabayi irtina alip kossun mu senin vettel ricardo kac tur arkasinda dondu madem vasatti da neden o kadar zorlandilar gecemeye.ferrari gitmiyor.senin vettel en vasat pilot ozaman ne oldu 4 tane sampiyonluk hani ilk yaristn itibaren duble yapip domine eddecekti ?? artik takimdan emir aliyo ricardo senden hizli diye. neymis arac hizli olacakmis sayglar 🙂

  4. Egsoz beslemeli difizör olmamasına rağmen Newey’in dehasıyla böyle gibi davranan difüzör sistemi ve yavaş virajlarda yarım saniye önce gaza basabilme hadisesi olmadan Vettel sıradanlaşıyor. 4 kere şampiyon olmuş bir pilota sadece bunlar sayesinde kazandı demek belki ağar olur sonuçta elimizde 2008 Monza gibi bir yarış var (Vettel = Torro Rosso) Ama bu sezon Ricardio, Vettel ve Redbull’dan anladığım, Redbull kesinlikle Webber gibi vasat bir pilotla, takım emirleriyle ve inanılmaz avantajlar sağlayarak Vettel’i fazla abartmamıza neden olmuş olabilir.

  5. Vettel’i en son bu kadar rezil Nurburgring’de 2011 yılında görmüştüm. Resmen takım arkadaşına göre hız eksikligi yaşıyodu. İlk pitlere gelmeden yer vermesini ben garipsemedim , sonuçta Ricciardo haftanın hızlı lastigi olan hamurdaydı o sırada , asıl şaşırtıcı olan Vettel’in sert olan lastiginin yeterince dayanamaması ve erken pit yapmak zorunda kalmasıydı.

    Erken konuşmamak lazım , sezon uzun. Ricciardo’nun sıralamalarda geçebileceğini hesaba katıyodum ama yarış performansının bu kadar güçlü olmasını beklemiyodum. Bakalım ilerleyen yarışlar neler getirecek. Vettel’in kendisini toplamasını bekliyorum

  6. Cok erken konusuyorsunuz, Vettel aracla iyi anlasmaya basladiginda ve Renault motoru duzelttiginde Ricciardo`nun elinden birsey gelmeyecek, demedi demeyin..

    Redbull+Renault+Vettel bocalama donemi yasiyorlar, bunu kisa zamanda duzeltirler ve Mercedes`e kafa tutanilecek tek adam Vettel olacaktir, buna emin olabilirsiniz..

  7. gördüğünüz üzere yaklaşık 2 saniye hızlı arabası olmayınca ve webber gibi ikinci pilota sahip olmayınca vettelin gerçek hali ortada . bu sezon kendisini ıspatlaması için büyük bir fırsatta ama 3 yarıştır ricciardo adeta tokatlıyor vetteli . başından beri savundugumuz şey gerçekleşiyor . vettel vasat bir pilot . nokta.

  8. vettel ricardo senden hizli lutfen engel olma. dort sampiyonluktan sonra boyle bi takim emri almak!!!! ama cok kibarca geldi emir 🙂 bir iki yaris daha ricardo ustunlugunu surdururse vettelin 4 sampiyonlugu 2014 sezonu bitmeden unutulacak gibi

  9. cepten 1 saniye çıkarma zamanları bitti tabii

  10. Vettel benim gözüme giriyor, yer vermesi olgun bir davranıştı, bu yarış değil belki ama şumi kumaşı olduğuna inandığım griddeki tek pilot.Hız değilde motivasyon sorunu yaşıyor gibi geldi.Ricardo daha istekli yarışıyor.

  11. yes baby yes yeahh

    siz ve fanlar bunu yeteri kadar anladı sanırsam

    konuya bekliyoruz.

  12. rambo yok piyasada

    1. sessizce acısını yaşıyordur.

  13. ForzaFerrari avatarı

    Radikal vettelciler neredeler göreniniz oldu mu 3 yarış geride kaldı.

  14. OtonomAktor avatarı

    balon sonunda patladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir