Hamilton "Singapur Monaco'dan 2 Kat Daha Zor"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Singapur pistinin Monte Carlo pistinden daha gereksinimli olduğunu düşünüyor.

Bir çok pilot gibi Hamilton da Singapur cadde pistinin çok tümsekli ancak buna rağmen etkileyici olduğunu söyledi.

Hamilton "Belli virajlarda zemine oturuyorsunuz ve tümseğe geldiğinizde aracı fazla atabilir ancak inanılmaz bir pist."

"İlk düzgün turumda yarım yarış çizgisini bulmayı başardım ancak araç hala bazı yerlerde yere yakındı. Araçta daha rahat olmayı başardım. Yol tutuşu çok iyi görünüyor ve yavaş virajlarda çok geç fren yapabilirsiniz."

"Burası beklediğimden daha fiziksel bir pist. İyi bir tur atmak için araç içerisinde bir çok iş yapmak zorundasınız, şöyle diyebilirim ki Monaco’da tek turda gerekli olanın 2 katı. Buradaki bir tur Monaco’daki 2 tur gibi." dedi.

Takım arkadaşı Kovalainen ise pit girişinden endişelendiğini söyledi.

Kovalainen "Dürüst olmak gerekirse ışıklar altında yarışmak sorun olmadı. Pist oldukça tümsekli. Muhtemelen pit girişine de bakmak zorundayız, eğer bir pilot son anda pite girmek isterse oldukça zor olacaktır. Ancak pist için diğer herşey güzel." dedi.


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    hem pit girişi hemde tümsekler çok sorun yaratacak gibi yağmur yağmasa dahi en az 1 veya 2 defa güvenlik aracını görebiliriz.Yağmur yağarsa zaten tadından yenmez bişey olur.Ama bu pistte kullanmak gerçekten zor

  2. Bu pit girişi sorun olacağa benziyor.Bakalım piyango kime vuracak.Hamilton tecrubeli bu konuda ama pazar günü göreceğiz …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir