Sutil, Hız Eksikliği Konusunda Şaşkın

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Singapur Grand Prix’inde Force India’nın sıralama turlarında hız konusunda sorun yaşadığını ve bununla mücadele etmek zorunda kaldığını kabul etti.

" Muhtemelen bu sezon şimdiye kadar geçirdiğimiz en kötü sıralama turu performansından biri olduğunu düşünüyorum. " günü 19 sırada tamamlayan Sutil en yakın rakibinin yaklaşık bir saniye gerisinde kaldı.

" Sorunun nerede olduğunu gerçekten bilmiyoruz fakat tutunma yok gibi görünüyordu ve doğru dengeyi tutturamamış gibiydik. Lastiklerle ilgili yaşadığımız bir sorun olabilir istediğimiz düzeye getiremiyoruz."

" En iyisini yapmaya çalışmalı ve sorunları bulmamız gerekiyor. Yarın yarış zor olacak fakat uzun vadede hızdan memnunum bu yüzden yarış koşulları altında güçlü olacağımızı düşünüyorum."

Takım arkadaşı Giancarlo Fisichella sabah ki serbest antreman seansının ardından sıralama turlarında da geçirdiği şiddetli kaza nedeniyle kötü bir gün geçirdi. İtalyan pilot sıralama seansonın ilk bölümünün (Q1) bitimine 5 dakika kala pise çıkmayı başardı, lastik patlama sorununun ardından turu bariyeerde son buldu.

Fisichella zaman turu elde edemedi.

" Malesef bugün benim günüm değildi. Antreman seansında 10. virajda kerb üzerinden geçerken kaza yaptım. Bu viraj çok tehlikeli ve ardından kendimi lastik bariyerlede buldum."

" Mekanikerler harika bir iş çıkardı ve bu harika işin ardından ilk seansın bitimie beş dakika kala piste çıkmayı başardım."

" Malesef lastiğim patladı ve bir diğer kazayla karşı karşıya kaldım, patlamadan dolayı direksiyonu çeviremiyordum. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım, yalnızca ben değil. Sırama turlarının zor olacağını düşündüm fakat takım çok sıkı çalıştı ve iyi bir iş çıkardı. Yarın daha iyi bir gün geçirmeyi bekleyeceğiz."


Yorumlar

  1. Ayrıca resim mükemmel:)

  2. Fisi tabiki sutile göre daha hızlı inş seneye takımlar arasındaki fark azalır da daha heycanlı yarışlar izleriz.

  3. sanki diğer yarışlarda önlerde başlıyor da burada geriye düşmüş gibi şaşkın. şükret ki fisi kaza yapıp geride kaldı, yoksa beğenmediğin 19,luk bile hayaldi sana. alman medyasının şişirdiği bir balon, fisi sutil'e göre çok daha başarılı..

  4. sevisin bence en azından 19. ben sutili hep 20. olarak hatırlıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir