Kubica 4.lükten Memnun Ancak Tur Zamanından Değil

yazar:

kategori:

Robert Kubica, Singapur’da sıralamalarda elde ettiği 4.lükten memnun ancak son tur zamanından memnun değil.

Kubica "Sıralamalarım oldukça iyiydi. 4. sıradan memnunum ancak son hızlı turumdan değil."

"Genel olarak yol tutuşu konusunda zorlanıyordum. Q3’ün son bölümünde ilk sektörde neredeyse yol tutuşu yoktu. Orada oldukça fazla zaman kaybettim."

"Felipe Massa çıkış turunda önümdeydi ve muhtemelen lastikler doğru sıcaklığa ulaşamadı. Ancak yarış tamamen farklı bir hikaye olacak."

"Zor bir yarış olacak. Pist oldukça tümsekli ve gereksinimli. Lastik bozulması önemli bir faktör olacak." dedi.

Takım arkadaşı Nick Heidfeld ise 6.lıktan memnun olduğunu söyledi ancak yarınki yarışın sezonun en mücadeleci yarışı olabileceği konusunda uyardı.

Heidfeld "İyi bir tur attığım için oldukça memnunum. İlk antrenmanlardan itibaren bir çok değişiklik yaptık ve bir çoğu doğru adımlardı. Araç gelişti ve kendimi piste alıştırdım ve geliştim. Yarın iyi bir start önemli olacak."

"Geçiş burada oldukça zor çünkü pist dar ve yarış çizgisi kirli ve daha da tümsekli. Bu sezonun en gereksinimli yarışı olabilir." dedi.


Yorumlar

  1. sinan  bilir avatarı

    kubica hiç acımaz mühendislerine geçen senede sık sık karşı karşıya geliyodu mühendisiyle değiştirdiler adamı 😀 geçenlerdede araba yol tutmuyoken softları takalım daha iyi tur atarsın demişti mühendis.kubicada heralde daha iyi olacak softlar,bende biliyorum softun iyi olacağını araba yolda durmuyor yolda diyordu 😀

  2. Seneye inşallah o dediğinde olacak. Kubica'yı sevmeyen birisi yok sanırım F1 camiasında.

    Bugünkü telsiz konuşması da bayaa ilginçti. Azarladı resmen yarış mühendisini konsantrasyonunu bozduğu için =) Seviyoruz seni Kubica.

  3. Ben bu adamı çok seviyorum ya çok iyi bir aracı hakediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir