Ecclestone Açıkladı: Super GP2 Gelebilir!

yazar:

kategori: ,

GP1 dedikoduları tekrar hayata dönüyor. Formula 1’in eleştirilen 2014 kuralları Bernie Ecclestone ve Dietrich Mateschitz’i karşı karşıya getirmişti.

Red Bull’un sahibi Formula 1’in yeni yüzünden memnun olmadığını söylemişti. Bernie Ecclestone ise memnun olmayanın bırakabileceğini söyledi.

“Bırakmak istiyorsa, bıraksın. Sporun şu anki yönetim şeklinden memnun değil.”

Üst düzey takımlar ve Ecclestone FIA’dan Jean Todt’un bütçe sınırı planlarını kabul etmediler.

Ecclestone’un altı oy hakkı var, üst düzey takımların da altı ve Todt’un da altı oy hakları var. Jean Todt bütçe sınırı fikrinin çöpe gittiğini itiraf etti: “Bu matematik. Bütçe sınırı olmayacak.”

Ancak Force India gibi küçük takımlar oylamanın şeklinden memnun değiller. Force India eşbaşkanı Bob Fernley: “Zaten çok güçlü takımları güçlendirirken bizim oy hakkımızı elimizden aldıktan sonra mutlu olmamızı bekleyemezsiniz.”

Bernie Ecclestone müşteri araçlarını spora geri getirmeye çalıştığını söyledi.

“Evet, bunu görmek isterdim. İşe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum. Belki GP2’yi Formula 1’e dönüştürebiliriz. Bu kesinlikle daha ucuza mal olacaktır. Kesinlikle daha fazla takımımız olacaktır. Super GP2 gibi bir şey hakkında da konuşuyor olabiliriz.”


Yorumlar

“Ecclestone Açıkladı: Super GP2 Gelebilir!” için 4 yanıt

  1. şu anki GP2 zaten Super GP2 gibi birşey 😀

    V8 sesi yeter

  2. Hımm enteresan bir fikir.

    Motor bloğunu, şanzımanı ve şasiyi sabitleyeceksin. Kanatlarla ve motor ek aksamlarıyla oynayarak birşeyler yapmaya çalışsınlar. Bence harika olur.

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Ecclestone:Ne bk yiyeceğini şaşırdı

  4. 2008 öncesine benzeyen araçlar ve v10 motorlar isteriz.v8 de olabilir. artık f1in cılkı çıktı.bari başka bir isimde o sesleri duymak istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir