Ricciardo RB10’un Sınırlarını Zorluyor

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo Red Bull’un Bahreyn testlerinin ilk gününde araçtaki aşırı durumları bulmaya çalıştığını söyledi.

“Sabah biraz zaman kaybettik, ancak öğleden sonra bunu telafi ettik. Aracın içinde birkaç saat oturdum ve sonunda birkaç test parçalarını denedim. Bunlar yarış haftasonuna yetiştiremediğimiz veya emin olmadığımız parçalardı, çünkü bunları daha önce test etmemiştik.”

“Aracın ve dengenin sınırlarını bulmaya çalışıyoruz. Uzun sürüşler yaptık ve üç farklı ayar ile üç uzun sürüş yaptık ve veriler edindik.”

“Haftasonu boyunca ilk ve üçüncü antrenmanda sorunlar yaşadık. Ancak araç kesinlikle daha iyiydi. Görünüşe göre sıcak hava bize yardımcı oluyor.”


Yorumlar

“Ricciardo RB10’un Sınırlarını Zorluyor” için 4 yanıt

  1. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
    Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

    daha da çalışın zorlayın sıradaki yarışta pol ve zafer bekliyorum ama senden değil vettelimden

    1. hamiltonAMGTEAM avatarı
      hamiltonAMGTEAM

      geceleri uyurken arkanı iyi ört açıkta kalmasın , zira böyle ihtimalsiz rüyalar görüp boş hayallere kapılma 😀

      1. 😀

  2. Şu adamdan nefret etmek mümkün mü? adam zorla kendini sevdiriyor. Riccardo mesela yarışlar kazansın kimse yadırgamaz. Çok az konuşuyor ama çok fazla gülüyor, her zaman pozitif. 13. başladığı ve uzun süre 11. gittiği yarışta kafasının devamlılığı sayesinde kendinden 3 sıra önde başlayan takım arkadaşını geçiyor. Düzlükte Force India Mercedesleri zorluyor. Yapması gereken herşeyi yapıyor. Eğer bu sezon Red Bull’un herhangi pilotunun şampiyonluk kazanma ihtiamli olmazsa ve takımlar şampiyonluğu 2.liğine odaklanırlarsa kesinlikle Riccardo Red Bull’un 1. pilotu olacaktır. Çünkü başarıya aç. Pilotlar klasmanında 3. bile olsa bu onun standartlarında çok üstün başarı olacağından her yarışa asılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir