Rosberg ve Sutil Mclaren'in Listesinden Düştü

yazar:

kategori:

Sutil’in menajeri Manfred Zimmermann Alman basınına yaptığı açıklamada genç yıldızın Force India ile sözleşmeli olduğunu vurguladı.

Nico Rosberg ise Daily Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada son çıkan spekülasyonları yalanladı. Dün çıkan haberler Williams’ın 22 milyon dolar karşılığında Rosberg’i Mclaren’e verebileceği söyleniyordu.

Williams "Ben henüz 22 yaşındayım ve burada kalıyorum. Acelem yok."

"Kariyerimi yükseltebilirim ancak ben gelecek seneden itibaren podyumla başlamak istiyorum." dedi.

Rosberg ve Sutil tarafından gelen bu açıklamaların ardından Mclaren Mercedes koltuğu için 2 aday kalmış gibi görünüyor. Fin pilot Heikki Kovalainen bu koltuk için en büyük adaylardan. Takımın test pilotu Pedro De la Rosa’da deneyimi ile bu koltuğu kapmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan bir haberde Hamilton ve De la Rosa’nın Finlandiya’da çalıştıkları söylenmişti.

Rosberg bu arada diğer çaylak pilotların Hamilton ile karşılaştırılmaması gerektiğini söyledi.

Rosberg "Onun performansını eleştiremeyiz çünkü onun takım arkadaşı dünya şampiyonuydu, bu açıdan olaya bakmalıyız. Ve başka hiç bir çaylak pilot onun sahip olduğu ekipmana sahip olmadı." dedi.


Yorumlar

  1. Gamze-Alonso avatarı

    Ben bu renault'cu arkadaşları anlamıyorum sanki bahsettiğimiz pilot sizi 2 sene üst üste dünya şampiyonu yapan f1!in en büyük pilotu Alonso değil allahaşkına saçmalamayın ya.Bu kadar nankörlük çok fazla

  2. Glock Toyotaya gidecekti. Bu arada bazı Renaultçu arkadaşları anlamış değilim sizi Button-Trulli ya da Fisichella-Kovalainen kadrosu şampiyon yapmadı ki… McLaren cephesine bakarsak da De La Rosa'yı pilot kadrosuna dahil etmek iyi bir adım olacaktır. Montoyanın sezon ortasında yollanması olayından sonra yerini doldurdu gibi. Bilinen bir pilot McLaren için. En mantıklısı bu.

  3. Mclaren Pedro ile yola devam edebilir, etmek istemez ama bu yil odemeleri gereken 100 milyon dolar cezalari var, o yuzden tasarrufa gidebilirler, ayrica Ron Dennis`e gore Hamilton`a yardimci pilot lazim, bunun icinde Pedro bicilmis kaftan.. Bu durumda Renault`un elinde 4 pilot oluyor, Alonso, heiki, Nelsinho ve Fisico, ohhhh suyundanda koy Briatore 🙂 Tabi Alonso`nun Toyota`ya gitme ihtimalide cok buyuk bence..

  4. team_spirit avatarı

    hayır:(
    alonso için heikkiyi kurban edemeyiz

  5. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    pedro oturmaz inş o koltuıga. umarım heikki oturur ancak hamiltona kafa tutabilecekse otursun. bunu yapabileceğinede inanıyorum

  6. yasING RENAULT avatarı
    yasING RENAULT

    ya allah askına alonsoyu yenıden alın mclaren yonetıcılerıne duyrulur yoksa bu brıatore kovalaınenı yollucak kovalınen süperr yhaa ıstemıos alonsoyu renaulta bız kovalaınen-nelson pıquet ıkılısını r28 le gormek ıstıos gelme alonso gıt redbulla go redbull

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir