Formula 1, Ücretli Uygulamalar Hazırlıyor!

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre Formula 1’in Patronu Bernie Ecclestone sonunda internet dünyasına daha sıkı sarılmaya hazırlanıyor.

Bu haftanın başında çıkan haberlerde Ferrari’nin Takım Patronu Stefano Domenicali, yeni nesile daha iyi ulaşabilmek adına internet ve yeni teknolojileri daha iyi kullanmaları gerektiğini söylemişti.

Bloomberg’in haberine göre Formula 1’in resmi internet sitesi spor organizasyonları içerisinde 39. sırada yer alıyor. Sitenin pek işlevsel olmaması sebebiyle Mısır Futbol Ligi gibi bir çok spor organizasyonunun sahip olduğu sitelerin gerisinde yer alıyor.

Ecclestone, televizyon haklarından elde ettiği büyük gelir payı sebebiyle özellikle videoların internet üzerinden yayınlanmasına karşı çıkıyordu.

Ancak Bloomberg, Formula 1’in medya stratejisinin tamamen yenilendiğini ve haziran ayında daha işlevsel bir internet sitesi hazırlanacağı, daha geniş yarış özetlerinin yer alacağı ve resmi site üzerinden ücretli üyelikle birlikte yarış videolarına ulaşılabileceği söylendi.


Yorumlar

“Formula 1, Ücretli Uygulamalar Hazırlıyor!” için 2 yanıt

  1. Para kazanacak olmasalar umurlarında olmayacagı çok aşikar.
    live timing keyfimizde gitti , yarışlar zaten yeterince karışık geçiyor. Böylece takip de iyice zorlaştı. Kaç pit yapıldıgı , 1. ile olan farkları bile kaldırmışlar. Bu kadar da zorbalık olmaz ama

  2. Çoook geç kalınmış bir iş, sonunda Bernie tavuk esirgemeyi akıl etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir