Force India Yarıştan Yine Puansız Ayrıldı

yazar:

kategori:

Bu sezon gridin puan alamayan ve podyuma çıkamayan tek takımı olan Force India’da yine bir değişiklik yok.

Adrian Sutil tamamlayamadığı yarışın ardından, "Yarış tempomuz iyiydi ve aracın içinde rahat hissediyordum. İyi bir yarış geçirdiğimizi düşünüyorum. İlk güvenlik aracı periyodunda pite geç girerek zaman kaybettik ama zorlayabilmek güzeldi. Felipe önümde spin attığında aniden duvara çarpmam şanssızlıktı. Yol bloke olmuştu ama ben bariyerlere çarparak onunla olası bir çarpışmadan sakındım. Çok eğlendiğim ve iyi performans gösterdiğim bu yılda çok fazla şansızlık yaşamak hayal kırıklığı oluyor." diye konuştu.

Giancarlo Fisichella ise yarışı on dördüncü sırada tamamladı. "Uzun ve zor bir yarıştı ama mümkün olanın en iyisini yaptığımızı söylemeliyim. Takımdaki herkese dünkü kazanın ardından harika bir iş çıkardıkları için çok büyük teşekkürler."

"Tekrar yarışmak harikaydı ve iyi bir stratejimiz olduğunu düşünüyorum. Son birkaç yurda küçük bir problem yaşadım ama finişe ulaştığımız için memnunm"


Yorumlar

  1. Erhan Zambak avatarı

    Bundan birkaç sene önce Beşiktaş lige kötü başlamıştı.Sanırım üç haftada iki puan falan almıştı.Şimdi adını hatırlayamadığım bir takım da lige yeni çıkmıştı ve üç maçta üç puan almıştı.Son maçın ardından gazeteciler bu takımın antrenörüne ''böyle kötü bir başlangıç için ne düşünüyorsunuz'' deyince o adam da ''kötü başlangıç mı beşiktaşın bir puan önündeyiz'' demişti.Son yarışta puan alamayan takımlar:Force İndia,Honda ve Ferrari.Bu tabloya ve Raikkonen'in son dört yarışta puan alamadığını da görünce F.İndia üzülmesin pek.(Biraz işin gırgırına gittiğimin farkındayım ama sonuçlar böyle..)

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Bunların ne işi var F1' de anlamıyorum.Görüntü kirliliğinden başka birşey değiller bence.Yaşasın fabrika takımları.

  3. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Şanssız bir şekilde yarış dışı kaldı. Gerçekten yazık oldu.

  4. forzaferrari avatarı

    arkadaşlar bu kazanın videosu vrmı?

  5. evet sutil tamamen ferrarizede oldu massanın yüzünden duvara vurdu bende alonso ıcın endıselenıyordum ne zaman ordan donse aha gırdı carpacak dıyordum 😉 neysekı olmadı ama sutile cok uzuldum massa yuzunden yarıs dısı kaldı

  6. kaner talay avatarı

    ah ah! şu fisinin altında bu yıl iyi bir araba olsaydı çok farklı sonuçlar alabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir