Briatore "Bir Galibiyet Alonso'yu Tutamaz"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, dün Suzuka 2006’dan sonra Renault’a ilk galibiyetini kazandırmış olabilir ancak bu onun gelecek sene takımda kalacağı anlamına gelmiyor.

Alonso Singapur’da tüm hafta sonu güçlü bir performans gösterdi ve sonuç olarak da galibiyet ödülünü aldı.

Alonso 2008’de Renault’a gelirken bir senelik anlaşma imzaladı ve 2009’da da kalma opsiyonu var. Genel görüş Alonso’nun kazanabilecek bir araç vermesi halinde Renault’ta kalacağı yönünde.

Briatore "Bu durumu değiştiren bir galibiyet değil. Fernando ile iyi bir ilişkimiz var, onunla konuşuyoruz ve onun aldığı karar ile mutlu olacağız. Şu anda söyleyebileceğim tek şey bu." dedi.


Yorumlar

  1. Alonso hangi takıma gidecekse veya kalacaksa sözleşmeyi çoktan imzalamıştır. Formula1 de her sene gördüğümüz manzara bu, pilot sözleşmeyi imzalar ama sezon sonunda duyurulur. O yüzden bundan sonra Renault her yarış duble yapsa bile gidecekse gider Alonso.

    Schumacher-Alonso karşılaştırması yapan arkadaşa sevgilerimi iletiyorum. Güldürdün akşam akşam beni sağol.

  2. teknik yönetim derken baskanıda kastettım guzelım jean todtu ross brawnı mumla arıyor ferrari

  3. acaba sorun dominicali de mi YOKSA italyan olsun da beceriksiz olsa bile farketmez felsefesi yapan Monti demi?

  4. maccanın önünü dominicalliyi yollayarakta keser ferrari bnce pilotdan cok teknık yonetımde degısıklıgı gıdılmelı eskı bır ferrari taraftarı olarak uzulyrm eskı takımımın halıne okadar aptalca hatalardan dunyanın puanı kactı yazıkkac kere motor patladı yagmurlu havalardakı yarıslar felakettı elektronık pıtstop aletı ıkı-uc yarısı mahvetti domınıcallı ıstıfa todt goreve:D

  5. ferrarii- alonso birleşmesii olacaktır maclerin önünü ancak alonso kesebilir

  6. alonso her zaman ilk tercihinin renault oldugunu söylyor buda bize alonsoyu öbür yılda renaultta görebiliriz anlamına geliyor

  7. sinan karan avatarı

    bosversene kanka yaa alonsoyla schumaher baş edemiyodu 2005-2006 da bunlarmı baş edebilcek massaymış-raikkonenmiş-hamilton'muş pehh yaşa sen alonsoo..

  8. bazıları her iki mc laren in ve ferrari nin hatta renault ta güçlü olduğu sölenen bmw nin yarışta olduğu bir yarışı kazanmış olmamızı kaldıramıyolar galiba. bunu tamamen bi piyango olduğunu sölemek çok yanlış. şansımız vardı evet ama alonso son piti öncesinde liderdi çıktığında yine liderdi. buda onun hızını kanıtlayan bi örnekti. hoş yarışı gerçek manada izleyen biri için bunları sölemek anlamsız.

  9. ogun savaş avatarı

    Bu galibiyet normal şartlar altında geçen bi yarışda olsaydı kalırdı anca 😀 Her zmn piyango Alonso ya çıkmaz tabiki 😀

  10. murat korkut avatarı

    Son üç yarışta da güçlü performans gösterirse renault en azından ilk altı içinde hatta podyum,alonsonun kalma şansı yükselir,en azından bildiği bir takımda ve macera arama riski yok.Gelecek yıl kimin güçlü olacağıda meçhul.

  11. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Alonso 2009da renault da,ondan sonra 2010 yada 11de ferrariye gider,demedi demeyin.Hamilton ile ,ferrari bu ve gelecek yıl başedemeyecek ve fernandoyu alacaklar,mecbur kalacaklar.(raikonen eski hırsında degil,massa zaten ciddi bi rakip degil,iyi ama kumaşı alonso veya schumi gibi degil)Ben böle tahmin ediyorum.

  12. gidici o zaman

  13. MagicAlonso avatarı

    Bakalım Reno gerçekten kazanabilecek araç verme konsunda Alonsoyu nekadar tatmin edecek.Alonso olan biteni en iyi gören ve analiz eden kişi konumunda şuan.Padokta diğer takımların 3 aşağı 5 yukarı neler yapıp neler yapamıyacağını görüyordur.Bmw de çok iyi bir seçenek gibi duruyor ama Bmw iyi bir araç yaptıktan sonra gelişimde çok iyi yol kat edemiyor eğer ki kötü bir araçla sezona başlarlarsa reno gibi durumları renodan çok daha kötü olur.Reno bu sezon en çok gelişen takım oldu aradaki farkı elinden geldiğince kapatmaya çalıştılar.seneye Bmw nin bu sene başlayabildiği gibi rekabet edebilecek kadar bir araç yapabilirlerse sezon içerisinde gösterecekleri gelişimle şampiyonluğa oynayabilirler.Umarım Alonso nun alacağı karar onun için en iyi karar olur.Biz onu başından beri destekliyorduk ve sonuna kadar onun yanında olacağız.O herşeyi hak eden gerçek bir şampiyon

  14. Kalma şansı yükseldi bu galibiyet halinde ama Renault'un performans grafiğinde bir yükselme var. Nelson harici başka bir pilot yarışsa 2. pilot olarak daha kolay görebiliriz bunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir