Lauda, Ferrari'nin Pit Stoplar Konusunda Harekete Geçmesini İstedi

yazar:

kategori:

Eski Ferrari pilotu Niki Lauda, takımın pit stoplarda kullandığı elektronik trafik ışığı sisteminden vazgeçmesi gerektiğini söylüyor.

Bild Gazetesine konuşan Lauda, "Hemen bir şeyler yapmak zorundalar. Yeni teknoloji her zaman iyi değildir." dedi.

Simgapurda pit stop sırasında meydana gelen kaza, kullanılan bu sistemle yaşanılak tek sorun değildi. Daha önce Kimi Raikkonen de benzer bir durumla karşı karşıya kalmıştı.

Felipe Massa ise yarıştan sonra, daha alışılmış olan lolipop sistemine dönmenin Ferrari için bir seçenek olduğunu söyledi.

Takım patronu Stefano Domenicali ise bu durumu incelemeye alacaklarını söyledi.

 


Yorumlar

  1. burak böcek avatarı

    yahu sizde taktınız ilahi adalete fia ferrari gibi laflara.biraz değişin be kardeşim.aynı bıraktığımız yerdesiniz.hayret bişe ilahi adaletmiş evet ilahi adalet git sevin o zaman yalvar Allah'a hazır bayram duaları kabul eder.tevbe yarabbim.bozuk plak gibi adamlar yahu bıktık

  2. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    iLAHi adalet Stefano Domenicali baktiki haksiz yere belcikada lewis den alip masaya puanlar verildi adam vijdan azabi cekti ve bu komloyu yapti simdi ici rahatdir Stefano Domenicali nin :)))

  3. burak böcek avatarı

    ne gereği var böyle devam bence.massayıda kendi hatalarınızla bitirin.herşeyin önlemini geç alan bir takım olduk.lastik ısınmıyordu 4yarış kala baktılar şimdi lolipop olucak sezon bitti.boşver luca boşver stefano nasıl olsa kaybetsekte ne önemi var.

  4. nuri ozarslan avatarı
    nuri ozarslan

    bırakın lolipopu,molipopu, şampiyonluk puanı gittikten sonra ne yazar.Massanın kaçıncı kez birinciliği elden gidiyor.kızıyorum yaw

  5. bencede en dogrusu lolipop.en azından orda hata olsa bile bu derece kayıp olmaz.valencia dada aynısı yasanmıstı.massanın sucu yok.yesil ısık yandı sonucta.ferraride zaten bu ısıklı sistemi bırakacagının isaretini yine singapurda ikinci pitte lolipop kullanarak gösterdi bence.

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    lauda talimatı vermiş… ferrari hemen uygular. hemenn…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir