Honda, Heidfeld ile Görüştüğünü Kabul Etti

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld gelecek yıl Honda takımına transfer olabilir. Japon takımın şefi Nick Fry’ın, bu yıl istikrarsız sonuçlar sergilediği için takımda kalacağına kuşku ile bakılan 31 yaşındaki Alman pilotu takibe aldığı iddia ediliyor.

Jenson Button’ın takımla kalacağına kesin gözüyle bakılıyor ama Fry, Rubens Barrichello seçeneğini de göz ardı etmiyor. Honda’nın en büyük hedefi Fernando Alonso’ydu ancak İspanyol pilotun büyük ihtimalle Renault’da kalacağı düşünülüyor.

Fry, "Nick ile görüştüm ve bu görüşme sadece selamlaşmaktan öteydi." diye konuşuyor. Ayrıca Alonso’ya BMW’ye gitmemesini öneriyor. "Fernando McLaren’i fazla katı buldu, BMW ise ondan daha kötü."

Nick Fry, Bruno Senna söylentileri konusunda ise "O şöhrete ve genlere sahip." yorumunu yapıyor.

Öte yandan Toro Rosso’nun da Alonso ile anlaşmak için teklif sunduğu iddia ediliyor. Gerhard Berger bu konuda, "Tabii ki (Alonso ile) ilgileniyorum, tıpkı herkesin olduğu gibi." diyor ancak Faenza kökenli takımın rakipleri kadar büyük finansal güce sahip olmadığını kabul ediyor.


Yorumlar

  1. murat korkut avatarı

    alonso BMW ye geçerse yarış hayatı yarım sezon bile sürmez.Alman disiplinine gelemez alonso,nick için iyibir seçenek olabilir honda.Pilot piyasası bu yıl hareketli geçecek sanırım.

  2. Heidfeld Honda ile görüşüyorsa Alonso BMW ye gelecektir.

  3. alonso renault da kalacaktır bundan eminim

  4. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    evet McLaren haric herkes ilgileniyor alonsoyla mclaren in agzi sütden yandi uzak tutuyolar bu olayi :))

  5. ali eymen topbaş avatarı
    ali eymen topbaş

    bence heidfeld i göndermek çok saçma olcak herkesin söylediği gibi. eğer son yarışlar biraz şanslı olursa 3. olarak bile bitirebilir sezonu…

  6. nick 2008 aracına uyum sağlayamadı bence seneye araca daha iyi uyum sağlayacak.inşallah kalır sorun yaşamassa nick mükemmel kullanıyor belki seneye f1 şampiyonluğu için bile yarışabilir 2007 sezonunda nasıldı aracı mükemmel kullanmıyormuydu bence seneye çok daha iyi olucak hei. çünkü onun kanında var bu artık nick yaşadığı sorunların nedenini buldu ve bunu takıma iletti takımda onun bu sorunları yaşamaması için 2009 aracında çok daha gelişim göstericektir.umarım kalır gidiceksede yerine rosberg veya alonso gelirse gitsin ama ilk tercihim herzaman NİCK HEİDFELD. :)))

  7. Nick'i tercih edebileceğim tek pilot Alonso. Eğer Alonso gelmeyecekse Nick'in gitmesi saçma olur.

  8. Ömer Hamzaoğlu avatarı
    Ömer Hamzaoğlu

    Bu masıl bir mantık anlayabilmiş değilim!!! adam sanki takım arkadaşından 30 puan fark yemiş ve bmw deki geleceği tartışılıyor.bmw nick i yollarsa saçmalamış olur…

  9. nick süper pilot bmwnin bırakcgnı sanmam eger öyle bir aptallk yaparlarsa renault ve honda gibi takımların nicki havada kapacaklarından emınım bu sene lastık ısıtamadı tıpkı rai gibi ama nickte harıka bır potansyel var yeni sezonda bu sorununu asacaktır ben bir renault taraftarı olarak onu takımda görmekten zevk duyarım her takımn isteyeblcgi bir pilot sakin kişiliği polemik sevmeyen tavrıda cabası

  10. tekrar toro rosso.alonso nun f1 e adım attığı yer. kulağa tuhaf geliyo. ferrari dışında ilgilenmeyen takım kaldı mı ya?

  11. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    toro rosso ya bakın.Şahlandı, aslanım benim o da alonsonun peşinde 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir