Takuma Sato ve Kazaları


Yorumlar

“Takuma Sato ve Kazaları” için 7 yanıt

  1. beyler maldonadoya asılıyorsunuzda.ispanya gp sini piyangodan kazanmadı.bence ne maldonado nede grosjean okadar kötü değiller.sadece yanlış zamanda yanlış takımdalar.vettel gibi önde olacak bir araçları olsa onlarda kazaya belaya bulaşmazlar.arkalarda sürünmek psikolojik çökertir adamı.bu adamlar gp2 de şampiyon olmuş adamlar.rosberg hamiltonda şampiyon oldu ama onların en hızlı araçları var ellerinde.maldonado kendini kanıtladı.grosjeanda macaristanda kazanacaktı neredeyse.hislerim bu adamların hamilton kalibresinde olduğunu söylüyor.bence iyi bir aracı ve pit yönetimini hakediyorlar.

    1. OtonomAktor avatarı

      Her sürücü kendi sansini kendi olusturur. Alonso zamaninda hep son siralarda oldugu minardiden raikkonen sauber den vs. geldi. Bu adamlarda dikkat çeken özellikleri olmasa onlar nasil gelebilirdi su anki iyi takimlarina? Hamilton f1 de direkt iyi takimda basladi çünkü gp2 de cilgin basarilar aldi abarti degil eze eze sampiyon oldu bu cv ona yetti. Maldonado nun üstün çaba gerektiren gösterişli kazalari disinda akilda kalici pek bir görüntüsü yok.

  2. OtonomAktor avatarı

    Sato reis iyiydi be renk katiyordu maldonado gibi kasap degildi

  3. Videoda ikinci görüntüde spiker ne diyor: “Sato is off again” Gerisini izlemeyin diyor 😀

    Maldonado’nun idolü.

  4. http://www.youtube.com/watch?v=ZroTtC-FFcE

    Al bunu, Sato basganın Sato Basgan olduğu yıllar.

  5. Honda niye F1’i bıraktı anladınız mı şimdi? 😀

  6. çin 2006 da kendisini engelleyen sato idi,ama heidfeld yanlışlıkla yuji ide ye masturbasyoncu diye hitap etmişti.adam ne yapsın ikiside aguri pilotu 2 side çekik gözlü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir