Kehm: “Schumacher İyileşme Belirtileri Gösteriyor”

Michael Schumacher’in menajeri Sabine Kehm, dün akşamki bir televizyon röportajında Alman sürücünün yavaş olsa da iyileşme belirtileri gösterdiğini söyledi.

ARB televizyonuna konuşan Kehm “Bilincinin yerine geldiği kısa anlar oluyor ve iyileşme adına küçük işaretler gösteriyor. Uyanık ve bilincinin yerinde olduğu anlar oluyor ve o anlar bizi mutlu edip cesaret veriyor.”

“Ben tabi ki doktor değilim ancak medikal olarak uyanık ve bilincinin yerinde olması konusunda farklar var. İkincisi, çevresi ile iletişime geçebildiği anlamına geliyor.”

“Ailesine olan saygımdan dolayı detaylar hakkında konuşmak istemiyorum ancak Michael’in doktorlarının yeteneklerinden şüphemiz yok. Hepsi alanında uzman doktorlar.” dedi.

Kehm ayrıca beyindeki hasar nedeniyle Schumacher’in tam olarak nasıl olacağı konusunda yorum yapmanın zor olduğunu söyledi.


Yorumlar

“Kehm: “Schumacher İyileşme Belirtileri Gösteriyor”” için 2 yanıt

  1. olacak dostum. pes etmek yok vazgeçmek asla yok. red baron

  2. Kehm “Bilincinin yerine geldiği kısa anlar oluyor ve iyileşme adına küçük işaretler gösteriyor.

    Bundan daha güzel bir haber olamaz. Muhtemelen o girmediği detaylarda daha da fazlası var.

    NOT: Site, iğrenç olmuş durumda. Mobilden girişlerde anasayfa haberlerinde yeni sekmede açmak namümkün. Ancak alt haberlerde açılıyor. Ayrıca yazılar, yaklaşık 5 harf geriren geliyor klavyeye göre. Tamam, yenilik iyidir, güzeldir ve hatta destekleyenlerdrn birisi de bendim de iğrençlik iyi değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir