Senna, Yarış Koltuğunun Mümkün Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Bruno Senna, gelecek yıl Formula1’de yarışmak için teklifler aldığını söyledi ancak bir anlaşma imzalayabilmesi için önce mevcut rekabetten başarıyla çıkması gerektiğini söyledi.

Efsane Ayrton Senna’nın yeğeni genç pilot, bu yıl ikinci kez yarıştığı GP2 serisinde Giorgio Pantano’nun ardından ikinci sırada tamamlamıştı. Senna, şimdiye kadar birçok takımla ilişkilendirildi ve genç pilot bazı takımların kendisiyle çok fazla ilgilendiğini söyledi.

"Kuşkusuz, GP2’de harika bir sezon geçirdim. Gidiş gelişlerle geçen bir sezondu ama ikinci bitirmek yeterince iyi. Bu durumun, gelecek yıl Formula1’e geçme konusunda iyi bir fırsat sunduğunu tahmin ediyorum."

"Birkaç takımla görüşüyoruz ve bazılarından harika bir ilgi var. Bu yüzden, yarış pilotluğu için birkaç seçenek var ve birkaç tane de test pilotluğu… Ama çok fazla rekabet var ve şimdi bu mücadeleyi kazanmalyım. Yarış koltuğu elde edip edemeyeceğimi göreceğiz."

Senna, Toro Rosso’nun görüştüğü takımlardan biir olduğunu da kabul etti. Gerhard Berger’in Senna ailesine ne kadar yakın olduğu biliniyor.

"Toro Rosso, Formula1’deki ihtimallerden birisi, ama sadece o değil. Ama biraz fark yaratabilir, tabii ki Berger bana harika tavsiyelerde bulunuyor ve yardımcı oluyor."


Yorumlar

  1. ömer erkan avatarı

    GP2 tecrubesın den sonra f1 e gelmelerı tabıkı ıyı ama nekadar faydalı olur bılınmez(

  2. senna tad katar iyi bi çocouga benziyorr…

  3. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    mc laren kova yı gonderıp sennayı almalı.gp 2 den dırek mclaren koltuguna oturan hamılton gercegı var ortada.cok ıyı bır aracta senna genclıgını cok ıyı kullanabıırler.kova dan daha kotu olacagını sanmıyorum.:))

  4. GP2de şampiyon olmadan gelmesin. İstemeyiz…

  5. Dayısının adını lekelıyecekse gerek yok gelmesıne.

  6. senna ismini f1 de görmek cok güzel olur bir efsanenn cocugu büyük ihtimal STR ye oturcaktr eger nicki bırakrsa bmw bmw içinde güzel bir opsiyon olablr senna bir ihtimalde sutili renault bmw honda gibi takımlar kaparsa ordan bosalacak force india koltugunada oturablr:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir