Nakajima Kendinden Emin

yazar:

kategori:

Kazuki Nakajima, takımın kontratını uzattığını açıklamasının ardından 2008 sezonunu güçlü bir şekilde bitirmek için Williams takımının inancı karşısında borcunu geri ödeyeceği konusunda kendine güveniyor.

Japon pilot, çaylak sezonunda bazı cesaret verici sonuçların ardından Williams takımında ikinci sezonunu geçirmek için çok umutlu görünüyordu.

Fakat takım Nico Rosberg’in yanında kimin yarışacağı konusunda bu haftaya kadar herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

Gelecek hafta kendi evinde, Japonya Grand Prix’i öncesinde konuşan Nakajima yaptığı açıklamada Singapur Grand Prix’inin sıralama turlarında son seansa kalarak kendini ispatladığını hissediyor.

" Sezon biraz inişli çıkışlı geçiyor. İspanya Grand Prix’inin ardından oldukça iyi geldim ve bazı yarışlarda Nico’ya oldukça yaklaştım."

" Spa ve Monza’daki son iki yarışta biraz sorunlarla boğuştum, özellikle Monza’da hava durumu çok değişkendi. Bu yüzden iyi bir pozisyonda (Singapur) geri dönmek önemliydi."

" Yalnızca üç yarış kaldı geride ve sezonu iyi bir pozisyonda bitirmek için çok önemli. Buna ek olarak sonraki yarış Japonya Grand Prix’i, bu yüzden herşey çok iyi gidiyor."

Williams takım patronu Singapur’daki güçlü performansın ardından Nakajima’nın potansiyeli hakkında iyimser yaklaşım sergiliyor.

" Nico’nun izinde gidiyor gibi görünüyor, her haftasonunda 0.1 ya da 0.2 saniye yaklaşıyor. Çok sıkı çalışıyor ve amacı uğruna bunu yapacaını umuyorum."


Yorumlar

  1. =))) kamikaze ruhu kalsın dıyosun:D

  2. Son yarışlarda toparlandı Nakajima. Sezon başındaki gibi değil artık. Singapur'da Rosberg'le neredeyse aynı hızdaydı. Rosberg kadar şanslı olsa zaten podyuma çıkardı. Rosberg'in 10 turda geçtiği Trulli'yi daha ağır araçla 1 turda geçti. Suçu birazda Williams aracına yüklemek lazım.

    Hem gitmesin zaten, Japon pilot istiyorum ben. Ne kadar JJapon, o kadar heyecan =)

  3. her japon pilot satoya benzicek değil ya niye yargısız infaz yapıyorsunuz=)

  4. pistte tehdit unsuru oluşturuyor….

  5. bnce griddeki iki gereksiz pilottan birisi (piquet-nakajima)

  6. adamda kamikaze ruhu var. dalıyor karmaşanın içine kanat lastik kalmıyo 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir