Magnussen: “Çin’de Mercedes’lere Yakın Olmalıyız”

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen, Çin GP’sinde Mercedes pilotlarına yakın bir hızda olmaları gerektiğini düşünüyor.

“Bahreyn’de gerçekleştirdiğimiz iki günlük testlerde yeni parçalar test ettik ve ayarlar üzerinde çalıştık. Açıkcası araçtan maksimumu alamadım. Araçta kendimi rahat hissetmiyorum. Umarım yeniden rahat edebilmemi sağlayacak ayarları bulabiliriz”

“Pisti sadece televizyondan gördüm. Virajları çok farklı. Ama bu yarışı sabırsızlıkla bekliyorum. Pist uzun düzlükleri atak yapmaya çok uygun. Eğlenceli bir yarış olacak”

“İlk üç yarışa baktığımızda Mercedes’in en hızlı takım olduğunu gördük. Bizde onların arkasındayız. Çin’de Mercedes’lere yakın olmamız gerekiyor”

“Hala rekabetçi bir düzen var. Tüm takımlar puan için mücadele ediyor. Nerede olduğumuzu söylemek için henüz erken”

“Bizim bu haftaki amacımız ön sıralardaki yerimizi pekiştirmek olacak”


Yorumlar

“Magnussen: “Çin’de Mercedes’lere Yakın Olmalıyız”” için 6 yanıt

  1. Kevin dedik Magnussen dedik; yeni Mika Hakkinen dedik. Lakin şu ana kadar efendiliğin hariç tüm umutlarımızı boşa çıkardın. Bundan sonra adam ol, hata yapma, altındaki araçtan en üst düzeyde performans çıkarmaya çalış ki en önde de bitirsen en arkada da bitirsen pilot olarak yapması gerekeni yaptı, helal olsun, aracın syunu çıkarttı ama bu kadar diyebilelim. Evet, aracın muhteşem değil ve hatta kötü bile diyebiliriz. Üstüne üstlük bir de hiç bilmediğin pistler ve baskılar var karşında. Hepsine eyvallah da “araç uymadı, kendimi rahat hissetmedim” gibi tabirler hiç hoş değil; Jenson Button’la bir daha akşam yemeğini beraber yeme.

  2. kevin bence hala serap görüyorsun..

    bence jensona dikkat et ve perezi hatırla

    yoksa sonun hüsran bırak bu arkasındayız durumlarını

  3. Açıkcası araçtan maksimumu alamadım. Araçta kendimi rahat hissetmiyorum.

    Hiç iç açıcı bir durum değil.Mühendislerin biran önce bu sorunu halletmeleri ve Kevin’ın araçtan maksimumu alması lazım yoksa takımlarda yine 4.5’liğe oynarız.

  4. bu sene button u geçtin geçtin yoksa senide yollayabilirler.işi sıkı tut kevin

  5. Allahtan yakınsınız Kevin. Tur başına 1 saniye yavaş kalıyorsunuz. Bir de uzak olsanız kaç saniye fark yiyeceksiniz kim bilir.

    1. Bir sn ?
      iki sn iki .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir