İlk Başta Yapılan Hatalar, Schumacher’in İyileşmesini Olumsuz Etkiliyor Olabilir

Almanya’da çıkan haberlere göre Michael Schumacher’in tedavisinin ilk günlerinde yapılan hatalar, Alman şampiyonun iyileşme sürecini etkilediği söyleniyor.

Stern dergisinin haberine göre Schumacher’in kazasından sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, olayın ciddiyetini anlayamadılar ve pek uygun bir şekilde davranmadılar.

O sebeple, olay yaşandıktan sonra çıkan ilk açıklamalar Schumacher’in bilincinin açık olduğu yönünde oldu. Olay yerine giden acil yardım ekibi Schumacher’in durumunun ciddi olduğunu düşünmediği için önce Moutiers Hastanesi’ne götürülmüş.

Ancak orada durumun ciddiyetinin anlaşılması üzerine uzman doktorların olduğu Grenoble Hastanesi’ne nakledildi. Schumacher’in Grenoble Hastanesi’ne nakledilmesi ise ancak 20 dk sonra oldu. İlk götürüldüğü hastanede suni solunum makinesine bağlanan Schumacher’in orada komaya girdiği belirtildi.

Schumacher’in menajeri Sabine Kehm bu konuda açıklama yapmadı ancak derginin haberine göre uzmanlar, olaydan kısa süre içerisinde uzmanların tedaviye başlamasının daha iyi sonuçlar doğurabileceğini iddia ediyorlar.


Yorumlar

“İlk Başta Yapılan Hatalar, Schumacher’in İyileşmesini Olumsuz Etkiliyor Olabilir” için bir yanıt

  1. ilk müdahalede hata ypıldığını eski f1 doktoru gary harstein de söylemişti. schumacher’in yaşadığı türden beyin kanamasında ilk birkaç dakika bilinç açık olurmuş. hatırlarsanız berkin elvan’ın da kafasına saplanan gaz fişeğini çıkarıp attığını, birkaç dakika sonra bayıldığını söylemişlerdi onu hastaneye götürenler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir