Donington Park İle İlgili Karar Sezon Sonunda Verilecek

yazar:

kategori:

Donington Park bölge konseyi bu yılın sonundan itibaren gelecekte İngiltere Grand Prix’ine ev sahipliği yapacak olan pistin yeniden yapılandırma çalışmaları ile ilgili iznin verilip verilmeyeceği ile ilgili karar hakkında umutlu.

Planın uygulanışı ‘geçerli’ olarak belirtildi ve şu anda yerel konsey pit alanı ve paddockların geliştirilmesinin hava kalitesini bölgedeki gürültü seviyesini nasıl etkileyeceği hakkında yargıya varılması için çevresel etki değerlendirilmesi yapılmasını istiyor.

Kuzey Doğu Leicestershire Belediye Meclisi’nin bakanlar kurulu üyesi John Bridges Press Association’a konu ile ilgili açıklamada bulundu: " Formula 1’in Donington Park’ta yapılma düşüncesi bölge halkı ve herkes için gerçekten heyecan verici. Önerilen geliştirme çalışmasının çevresel etkisi konusunda tam anlamıyla üzerinde düşnüp emin olacağız."

" Donington Park’ın 2010 yılından itibaren İngiltere Grand Prix’ine ev sahipliği yapacağı duyurulduktan sonra mümkün olan en erken zamanda planı uygulamaya sunmak gerekli bilgileri aldığımızdan emin olamk adına pist sahipleriyle ve planlamayı yapan danışmanlarla yakın bir şekilde çalışıyoruz."

" Birlikte çalışmaya devam ettiğimiz takdirde sezon sonunda teklifin üzerinde hala planla ilgili kararı verebiliyor olacağımız konusunda kendimden eminim."


Yorumlar

  1. Donington park kaliteli bir pist TOCA Race Driverdan bildiğim ve BTCC yarışlarında tesadüfen izledğim kadarıyla. Genelde de yağmurlu oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir