Alonso, Singapur'un Ardından Gerçekçi

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Singapur’da aldığı zaferin ardından gelecek yarış Japonya GP’deki şansı için gerçekçi kaldığını söyledi.

Renault’un İspanyol pilotu, 15. sıradan başladığı yarışta sürpriz bir zafere imza attı. Bu alınan zafer, bu seneAlonso için ilk, Renault’un için ise 2006 sezonundan beri ilkti.

Ama Alonso, Renault’un güçlü kalacağına inanmasına rağmen Fuji’deki hafta sonunda Ferrari ve McLaren ile başa baş olamayacaklarını düşünüyor.

Alonso: "Bir cadde pistinin her zaman olağan dışı olduğu doğru ve performans seviyeniz, aracınızın rekabetine, ayarlarınıza ve risk alma kabiliyetinize bağlıdır"

"Singapur ve ayrıca sezonun son 3 yarışı için bazı yeni parçaların gelişiminde sıkı çalıştık. Bu yüzden Fuji’de tempoda olabileceğimizi düşünüyorum. Cuma günü serbest antrenman seanslarından mümkün olduğunca çok fayda sağlamak adına elimizden gelenin azamisini ortaya koyacağız"

"Singapur’daki zaferimizin ardından bütün takım, bu duyguların mümkün olduğunca en kısa sürede tekrarlanması için kararlı. Odağımızı kaybetmemelki ve önlerde mücadele için Singapur’daki performansımızın seviyesini tekrarlamalıyız"

"Bununla birlikte, Ferrari’lerle ve McLaren’lerle yarışmanın zor olacağı konusunda gerçekçiliğimi koruyorum. Ama mümkün olduğunca çok puan toplamak için elimizden gelenin azamisini vereceğiz. Çünkü şampiyonadaki 4.lük için mücadele çok yakın devam ediyor"


Yorumlar

  1. tahsin emre efe mcleren ile ferrari ile mücadele yok demiş bmw ile dememiş iyi oku okk bmw saymıyorki adam çünkü tecrübesi yeterrrrr

  2. cumartesi Q3 e kalsaydı nolurdu sam amca:D P3 ten kalksa o hızla ne olurdu gcn gecmstr onumuze bakalm japonyadada hersy olablr gcn seneyı ızleyenler bılır buzda dans pisti gibi:D

  3. Ya sngapurda bu olaylar olmasaydı anca alonso 12. falan bitirirdi gerçekçi olun. Gazlamayalım yine ortalığı.

  4. adam bile söylemiş mücadele edemeyiz diye siz nerden biliyorsunuz edeceğini…

  5. sonuna kadar renault f1 sezonu başladığımızyere bakın şuan nerde olduğumuaza bakın

  6. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Dördüncülük kaçırılmaz sanıyorum artık.Çünkü Toyota da çok iyi durumda değil.En azından RENAULT'dan iyi olduğunu gösterir bir durumu yok gibi.Ancak son 3 yarışın yağmur altında yapılması ihtimali var.Yağmur güçlü olandan çok şanslı olanın öne geçmesine sebep oluyor çoğu zaman.

  7. mucadele etme sansın var fernandocum gecen senekı gibi bir japonyada var heikki nası mücadele etmişti R27 si ile sen mi edemcksn:D inşallah bol yagmurlıu bir fuji izleriz:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir