Kimi'nin 2 Senelik Anlaşması Ecclestone İçin Bir Gizem…

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen’in 2008 şampiyonasının bittiğini kabul etmesinin ardından Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone da son şampiyonunun formu karşısında hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Weltam Sonntag’a konuşan Ecclestone "Kimi konusunda aşırı derecede hayal kırıklığına uğradım." dedi.

Geçen sene son yarışlarda gösterdiği çıkış ile mücadelenin içerisine girmeyi başaran Raikkonen, sezonun bitmesine 3 yarış kala oldukça kötü durumda ve lider Hamilton’un 27 puan gerisinde bulunuyor.

Ecclestone "Kimi fantastik bir pilot. Motivasyonunu kaybettiğini düşündüm ancak daha sonra Ferrari ile 2 senelik anlaşma imzaladı. Bu bana göre bir gizem." dedi.

Geçen sene Ecclestone Raikkonen’in takım arkadaşı Felipe Massa’nın "dahagüçlü, hızlı ve bir çok kişinin düşündüğünden daha iyi olduğunu" söylemişti.

Ecclestone bu sdefer şunları söyledi: "Felipe’yi uzun süreden beri desteklediğimi kabul etmeliyim ve ona yardım edebileceğim her yerde yardım ettim."

"Uzun süre o göz ardı edildi. Sadece son zamanlarda gerçek potansiyelini gösterebildi."


Yorumlar

  1. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    kimi canım fotoda çok üzgün görünüyosun ama sen son 2 yarışta 17 puan kapatmış insansın lütfen umudunu kaybetme hayatım

  2. hıhhh- hıı.. 🙂

  3. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    gridde ecclestone ye uymayan onun kafasında olmayan tek pilot kimi ondan böle konuşuyoo

  4. ecclestone senelerden beri kimiyi hic sevmez .hele ferraride en iyi takımda olması onu hic mutlu etmiyor cünkü ecclestone para kazandıracak formula 1 pupüler yapacak david beckam gibi birisi lazım. kimi ise yarisir ve kimseyi takmaz.onun bu baskalarına karsı saglam tutumuna gıcık oluyorlar. cünkü ne konusursa konussun kimi onlarla polemige girmiyor. simdi biraz basarısız oldu diye üstüne yükleniyorlar.ama onlarda biliyorlar ve ferraride bunu biliyor o gridteki en hızlı pilot vede en cok fanı olan pilot. adam schumi varken bile en cok merchandise sattıran pilot idi. malesef onu sevmeyenler ne zaman ayrılacak diye dört göze bekliyorlar.

  5. ecclestone senelerden beri kimiyi hic sevmez .hele ferraride en iyi takımda olması onu hic mutlu etmiyor cünkü ecclestone para kazandıracak formula 1 pupüler yapacak david beckam gibi birisi lazım. kimi ise yarisir ve kimseyi takmaz.onun bu baskalarına karsı saglam tutumuna gıcık oluyorlar. cünkü ne konusursa konussun kimi onlarla polemige girmiyor. simdi biraz basarısız oldu diye üstüne yükleniyorlar.ama onlarda biliyorlar ve ferraride bunu biliyor o gridteki en hızlı pilot vede en cok fanı olan pilot. adam schumi varken bile en cok merchandise sattıran pilot idi. malesef onu sevmeyenler ne ayrılacak diye dört göze bekliyorlar.

  6. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    sen de herkes gibi düşünüyorsun demek ki! schumi'nin 2005 yılını hatırla o zaman onu sildik mi? niye 1 sezonda Kimi'yi siliyoruz sen kendi işine bak Kimi ne yapıcağını senden daha iyi bilir

  7. ya anlaşma benim içinde tam bir muamma ya fernando alonso ferrraiye gelse varya takım en az 8 sene üst üste markalar şampiyonu olur.. neden fernandosuz bir ferrari olsun ki ikiside dallarında uzman. bmv bügün aynı sürücülerle devam edecek miş bunlarda şampiyon olmak istemiyor hele hailfedle devam edilmesi bmv için kabus olur..onlar sadece 3.4. takım rölünü üstlenmek istiyor alışmışlar buna

  8. bunlar gelip geçici şeyler kardeş

  9. ya arkadaşlar bu fotarafı görunce aglamak geliyo içimden ya kimi çok yıkıldı

  10. tolga soydan avatarı

    ikiside keşke en iyi performanslarını gösterseler.zaten kimi bü gösterse =) şampiyon olacak ama =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir