Alonso, Cumartesi Günü Yağmur Yağmasından Endişeli

yazar:

kategori:

Çin’de iyi bir cuma günü geçiren Fernando Alonsı, cumartesi günü yağmur yağmasından endişe duyduğunu kabul etti.

Bahreyn’de pek iyi bir yarış çıkaramayan Alonso, bugünkü iki antrenman seansında Mercedes’e en yakın isim olarak ön plana çıktı.

Alonso “Diğerlerinin performansını bir tarafa bırakırsak ben yaptıklarımızdan memnunum. Her yarışta, tüm takımlar yeni şeyler getiriyorlar. Bu yüzden rekabetçi olmak istiyorsak biz ekstra adım atmalıyız.”

“Bu pist lastikler üzerinde zorlayıcı. Yumuşak lastikler uzun sürüşlerde sorun aşınıyorlar bu yüzden pazar günü için lastikler üzerinde çalışmak önemli olacak.”

“Yarın yağmur yağarsa yarış için daha az bilgiye sahip olacağız ve tahmini çalışacağız. Bu yüzden doğru kararlar vermemizi umuyorum.”

“Cuma günleri aynı geçer. Lastikleri denemek ve piste adapte olmak zorundasınız. O açıdan daha az faydalı olmuş olabilir çünkü yarın için yağmur tahminleri var.”

“Buraya bazı küçük güncellemeler getirdik ve onları Bahreyn’de test etmiştik. Her şey iyi çalıştı ve bu iyi bir haber.” dedi.


Yorumlar

“Alonso, Cumartesi Günü Yağmur Yağmasından Endişeli” için 8 yanıt

  1. Ferrari Bu sene lider olamaz yarışlarda mercedesi pist üstünde geçeceğini hayal bile edemiyorum,mercedesler yarış kalır ise ferrari o zaman yarış kazanabilecek güce sahip olabilir ama Bahreyn de ne kadar yavaş olduklarını gördük 2 hafta içinde bir mucize olamaz Ferrari yine yavaş kalacak yağmurda gelirse podyum şansımız azalabilir geçen sene burayı kazanmıştık ama bu sene bu araçla ancak 3. olabiliriz mercedesler varken o yüzden Ferrari bir şeyleri değiştirmek zorunda yeni bir şaşi farklı bir zemin ne bileyim her şeyi denemesi lazım yoksa mercedes açık ara şampiyon bu sene..

  2. http://www.youtube.com/watch?v=qvWxhhi0_yk

    V6, V8, V10, V12 sesleri kırmızıların gösterisi (yağmur da var)

    1. 412t’yi canlı dinlemiş biri olarak söyleyebilirim, hiçbirine değişmem.

  3. Eskiden yağmur yağmasını istiyen takımların başında gelirdi Ferrari şimdii yağmurdan korkar oldular

  4. her pilot ferraride yarışmak ister..

    bir meşrubat firmasında değil

    Alonsoda bunun farkında.

  5. Alonso gerçek bir tifosi içindeki Ferrari sevgisinin Michael schumacherden kat kat daha fazla olduğunu düşünüyorum hiçbir pilotta görmediğim bi aşk bilemiyorum belkide para için ferraridedir diyenleriniz vardır ama ben kesinlikle sevdiğini düşünüyorum 🙂

    1. Zannetmiyorum. 2006’da ne tür katakulliler döndü bilmiyoruz, lakin MSC’yi apar topar emekli olmaya zorladılar. MSC isteseydi herhangi bir takım havada karada onu kapardı. Ferrari sevgisinden ötürü emekliliği tercih etti. 2010’da Mercedes’e gelmesi ise Alaman milliyetçiliğiyle alakalı. Aksi takdirde yine dönmezdi F1’e.
      Olur da Alonso, iddia edildiği gibi McLaren-Honda’ya geçmezse o zaman Ferrari sevgisi en az MSC kadar var deriz. Geçerse zaten Ferrari sevgisi hiç olmamıştır. Elbette ki Ferrari, yıllardır Alonso’ya adam gibi bir araç veremedi, verdiğinde (2012) MALdonado-Grosjean kasaplarının gazabına uğradı. Yine de gerçek bir Ferrari sevgisi varsa tüm bunları bir kenara bırakıp McLaren-Honda’yı elinin tersiyle iteleyip Ferrari’de kalır ve burdan da emekli olur.

  6. 3.antrenman veya sıralamalar sırasında yağmur yağmasa bile öncesinde veya sonrasında yağarsa lastik aşınmasını çok olumsuz etkiler.Zaten zorlanan takımlar (Ferrari ve Mercedes gibi) pistteki kauçuğun kaybolmasıyla hepten zor duruma düşerler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir