Raikkonen: “İlk Seansta Yaşadığımız Sorunlar Pahalıya Mâl Olabilir”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Çin’de ilk antrenman seansında yaşadığı süspansiyon sorunu nedeniyle kaybettiği zamanın, hafta sonunun geri kalan bölümünde pahalıya mal olacağını düşünüyor.

Raikkonen, süspansiyon sorunu nedeniyle ilk seansta sadece tek tur atıp pite dönmüş ve seansı garajda geçirmişti.

Raikkonen “Zor bir gündü. Sabah seansına teknik bir sorunla başladık ve sadece keşif turu atabildim. ”

“Öğleden sonra için sorunu çözdüğümüzde, kaybettiğimiz zamanı telafi etmeye çalıştık ve genel olarak bu piste uygun ayarlar üstünde çalıştık, yarış simülasyonundan ödün verdik. Pist üstü zamanını kaybettiğimiz için biraz geride kaldığımızı söyleyebilirim.”

“Bu gece topladığımız verilere ve yarına odaklanacağız. Son antrenman seansını, sıralamalara ve yarışa mümkün olduğu kadar iyi hazırlanmak için en iyi şekilde geçirmeye çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: “İlk Seansta Yaşadığımız Sorunlar Pahalıya Mâl Olabilir”” için 40 yanıt

  1. Ya onu bunu geçinde, siz gerçekten takımların her aldığı puanın delice bir miktarda para ettiği f1 de bir takımın kendi pilotunu (ki gerçekten yetenekli bi pilotunu) sabote edebileceğini düşünüyor musunuz? Şansızlıktır, hatadır ne bileyim bir sürü şey olabilir. Yani adama cenabet bu o yüzden böyle oluyor demeniz bile alonso kayırılıyor demenizden daha mantıklı. Ki zaten raikonen de alonsoya ayar çekme adı altında getirildi.

    1. Şimdi şu tarz yok şu bunu sabote etmez, yok bu şunu sabote etmez falan filan, bunları geçin arkadaşlar hepsi palavra.Eğer şu F1de futboldan çok dolap dönmüyorsa ben birşey bilmiyorum.Ya kardeşim bu kadarmı körsünüz, yok Ferrari bilmem kaç puandan bilmem kaç para alıyormuş bırakın bu palavraları.Gerçek apaçık ortada en yakın örnek 2007de dönen dolaplar oda yetmezse F1 in geçmişine bir bakın ondan sonra gelip burda çocuk çocuk laflar etmeyin.

      1. Peki kardeşim sen neye inanmak istiyorsan ona inan. Kuyruk acını anlayabiliyorum. Ve senide saygılı konuşmaya davet ediyorum. Neymiş çocuk çocuk lafmis. He tamam zaten kimi kral kesin ferraride bişeyler dönüyor. Sana cevap attığıma bile inanamıyorum ne bu seviyesizlik

  2. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Ah şu Alonso’culardan bir kurtulabilse Ferrari iyi olacak. Neyse az kaldı inşallah.

  3. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Arkadaş bazen öyle yorumlar geliyor ki sinir krizine giriyorum.

    Arkadaşımız yine döktürmiş. Bir Kimi haberinde de kendisini görmesek ama nerde. Önce ondan başlayayım:

    Avustralya:
    Evet 2 araçta da sorun yoktu. Fakat testlerde bütün büyük arızalar Kimi’nin sürüş yapacağı günlere denk geldi. Ben o günlerde yaptığım yorumlarda “Alonso ufaktan kollanıyor” yorumlarına da bizzat karşı çıkmıştım. Fakat Kimi ciddi sürüş zamanını kaybetmişti ve sezona 1-0 geride başladı. Q2’de bir hata yaptı fakat hızlı turda bile değildi. Direksiyon üzerinde çalışırken kontrolü kaybetti. Ferrari o gün Kimi’ye temiz bir tur attıramadı. Zaten duvara çarpmamış olsa da eleniyordu. Kimi o hafta sonu aracı sürmekte dahi zorlanıyordu. Fren sorunu uydurma bir şey değildi frenlere alışamadığı çok açıktı. Ferrari rakiplerine kıyasla yeni fren sisteminde gerideydi.

    Malezya:
    2 araçta da sorun yoktu doğru. Kimi kontrolsüzmüş? Vallahi inanmakta zorlanıyorum. Kimi’ni kariyerinde kontrolsüz biçimde kaza yaptığı bir örnek bilmiyorum. Belki Sauber döneminde vardır. Adamın tek yaptığı virajı almaktı. Yani virajı almaya çoktan başlamıştı. Bide 2 haftada “tamamen Kimi’nin suçu” lafından “Magnussen’in dikkatsizliği” olayına dönülmüş. Şaşırmadım tabi dönmekte usta bir yorumcuya cevap vermekteyim. McLaren ve dahi Magnussen kabul etmişken “hata Kimi’de” diyen bir yorumcu.. Yağmurda geri kalmış olabilir. Kimin nasıl ayarla çıktığını bilmiyoruz. Geride kalmışsa geride kalmıştır. En azında Alonso gibi “güç yoktu” diye bir şey uydurmadı sıralamada geçildikten sonra.

    Bahreyn:

    Alonso’nun aracında problem yoktu. Genel olarak Ferrari zaten güç olarak geride. İyi bir tur atamadı. Kimi’ye geçildi. Zaten güç sorunu denen şeyi bitek Alonso dile getirdi. Takımdan kimse böyle bir problemle ilgili bir şey söylemedi. Yarışta da problem yoktu. Kimi 2 pitle yarıştı ve Alonso’nun önünde bitirecekti. Güvenlik aracı Alonso’nun şansı oldu.

    Beğenilme sayımın kıskanılmasına da gerek yok. İnsanlar beğendiyse beğenmiştir. Bu sitedeki herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten.

    Ben hiçbir zaman Kimi’yi ilah görmedim. Belki en iyi pilottur belki de değildir. F1 Go-kart yarışı değil. Kimse eşit şartlarda yarışmıyor. Ama modern dönem içerisinde gelmiş geçmiş en yetenekli isimlerden biri olduğunu pek çok kişi belirtmişken bunu inkar etmek ancak trollüktür. Lotus’ta yaptıkları ortada. McLaren’da efsane olacakken şu anda herkesin dilindeki Mercedes motoruna yenildi. 2005’te Alonso rakibi dahi değildi. O sezon tek rakibi kendi otomobili oldu. Griddeki herkesi hız olarak domine etmişti. Müthiş yetenekli olduğu söylenen Montoya’yı paramparça etti. Bu kadar şey ortadayken çıkıp Raikkonen iyi pilot değil demek büyük bir şuursuzluktan ibarettir. Hataları olur. Herkesin olmuştur. Kime mükemmel olamaz. İyi bir yarış çıkaramadıysa çıkaramamıştır. Bunu göz ardı etmeyiz.

    Raikkonen Vehbi 2007’de iyi değildi demiş. Buna da gülüyorum. Adam o sezonki müthiş rekabet ortamında en geriden gelerek şampiyon oldu. 17 yarışlık 2007 takviminin son 10 yarışının 9’unda podyuma çıktı. Bu 9 podyumun 5’i galibiyetti. Podyuma çıkamadığı o tek yarış da 3. giderken ve 2. sırada bulunan ve o yarışı kazanan Alonso’ya her tur 0.3 0.4 yaklaşırken hidrolik sorunuyla yolda kaldığı yarış. Form olarak iyi olmayan bir pilotun şampiyon olması kadar gerçek dışı ve saçma bir şey olamaz.

    1. raikkonen vehbi avatarı
      raikkonen vehbi

      yorumun çok güzel gerçekleri soylemissin fakat benim söylemek istedigim rai nin 2007 den hızlı oldugu zamanlar vardı 2007 de ağzımızı açık bırakacak şekilde pek fazla yarışı yoktu fakat istikrarlıydı. Örneğin bana 2009 da yavaş ferrariyle çıkarttığı yarışlar gerçek kimi nin hızını daha net gösteriyor yani demek istediğim 2007 rai nin bence en iyi sezonu olmamasına rağmen şampiyon oldu. Şampiyonluğu domine edip hak ettiği yıllarda olamaması tamamen aracın yarışı bitirememesi oldu.

    2. OtonomAktor avatarı

      bak dostum ben eski montoya cıyım. raikkonen montoya yı paramparça filan etmedi rai ile montoya karakter olarak benziyor aslında. montoya nın f1 e girişi michael schumacher e meydan okuyarak başladı aslında arada efsane geçişler yaptı schumi ye karşı ama asla istikrarlı olamadı ve şampiyonluğu hiç sona kadar kovalayamadı. bu süreçten sonra mcleren e geçince montoya nın da esas amacı olan schumiye karşı meydan okuyuşu havada kaldı ve soğudu ve takmadı. 1 sene aynı takımda yarıştılar monti – rai 2005 sezonuydu bu. monti o sene kazada elini kırdı 2. yarışta, 3-4 (sayıyı tam hatırlamıyorum) yarışa bu yüzden katılamadı o sezon. ve sezonu 4. bitirdi. sonraki sezonda 10. yarıştı sanırım amerika da raiyle kazaya karışınca ayrılma kararı aldı f1 den. rai nasıl massa ya 2008 de gerisinde kalmıştı çünkü rai o sene boşvermişti takmamıştı rai massa dan kötü pilot değildi bunu herkes biliyordu ama huy işte. kısacası montoya da f1 e girişteki esas amacı olan şeyi kaybedince boşvermişti yani. o yüzden bence monti yi ezdi tabirin doğru değil.

      1. Montoya çok tilki bir pilotdu, Kimi’nin karşısında bir hiçti.2005 te türkiyede yaptığı hatayı hiçbir zaman unutmam ve bana göre bilerek yapılmış hatalardi.2006 indianapolis de Kimi ile kazaya karışmadılar Montoya Kimi’ye daldı ikisinide yarış dışı bıraktı ve ardından da kovuldu.O iki sezonda Kimi’ye karşı hiçbir yarışta elle tutulur bir performansı olmadı

      2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
        Berkhan Oğulcan Akçay

        Montoya ile Raikkonen’in karakterlerinin birbirleriyle alakası yoktur.

        Montoya 2006’da tenis oynarken sakatlandı benim bildiğim. Büyük sorumsuzluktu.

        F1 Racing’in 2005 sezon bittikten sonraki sayılarından birinin konusu “Kimi neden kaybetti” şeklindeydi. Makalenin yazarı bir yerde hiç unutmam: “Montoya, kendisi denklem dışı kaldığı andan itibaren Alonso’nun şampiyon olmasını istemiştir. Nitekim sezonun kalanı da öyle gelişti. Montoya ne Raikkonen’e ne de McLaren’a yardımcı olamadı. Alonso’nun ise yanında Fisi gibi çok iyi bir takım oyuncusu vardı” diyordu.

        Arkadaşın da bahsettiği üzere McLaren o sezon Türkiye ve Belçika’da duble yapacakken Montoya sanırım birinde arıza yaşadı birinde de kaza yaptı. O sezon getirilen 10-8-6 puan sisteminde Alonso’nun bu yarışlarda 2. olması Kimi için kabustu.

        Montoya Raikkonen’e karşı hiçbir varlık gösterememiştir. Kişisel olarak da Kimi’den nefret ederdi. Ona küfür ettiği meşhur bir telsiz konuşması da vardır. Bilenler bilir.

        1. OtonomAktor avatarı

          hehe biliyorum o küfürleşmeyi unutmadığım anılardan biriydi f1 le ilgili. montoya çok yapardı zaten nascar dan gelme bir pilottu. o yüzden oralarda çok normaldi. ve cidden de mani olmuştu hatası rai nin montinin sıralama turunu zebil etmişti, hakediyordu sövülmeyi 😀

        2. OtonomAktor avatarı

          he buldum bak hatta o videoyu 😀

          http://www.youtube.com/watch?v=5bJTN5jA8l0

    3. çok kıskanıyorum beğenilme sayısını arkadaşın, geçen bir haberde 120 beğenisi vardı. sayfaya giren ziyaretçi sayısından çok beğeni 🙂 görünen köy klavuz istemez. kasma bu kadar.

      kimi’nin kontrolsüz olup kaza yaptığı örneği hatırlayamamış. ee izlemediğin adamın kaza yapışını nasıl hatırlayacaksın. monaco 2008 sutili biçmesi, spa 2008 duvarda bitirmesi aklıma gelen ilk 2 örnek.

      şartlar eşit olmak kaydıyla, rai alonso’dan 1 saniye yeri geldiğinde yiyebilir, yağmur altında vs. ancak alonso raikkonenden 0.8 saniye yiyecek pilot değil. ne kuruda ne yaşta ne havada ne karada 🙂 rai’yi geçtim alonso griddeki hiçbir pilottan 0.8 saniye yemez. 0.5 bile yemez. hayal görme. alonso bahreynde Q2 turundan bile daha yavaş tur attı hem de daha hafif araçla.

      montoya’yı parçaladı yedi bitirdi. montoya’yı gözünde büyütmüş sanırım arkadaş. maldonado gibi hızlı görülen ancak hızlı falan olmayan her dakika hırçınlaşan ona buna çarpan bir arkadaşımızdı montoya. ve de mclaren’de kimi bariz 1. pilottu montoya ile yarışırken. saf hız saf hız montoya ile eşitlerdi sıralamalarda.

      alonso bahreynde yarış boyunca öndeydi, yine önde bitirecekti. muhtemelen daha az güç üreten aracıyla. kimi’nin lastikleri bitecekti ve ilk 10 bile hayal olacaktı güvenlik aracı girmeseydi. güvenlik aracı alo’ya değil kimiye yaradı.

      kimi alonso’dan iyi pilotsa onu bu sene yener, bu kadar net ve basit.

      1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
        Berkhan Oğulcan Akçay

        Artık gerçekten gülmekten başka hiçbir şey yapamıyorum yorumlarına. Saçmasapan argümanlarına cevap vermeyeceğim.

        Eğer beğenilerimi kendim yaptığımı zannediyorsan sen tam bir ….sın demektir.

      2. Hayal gücün sınırsız durmak yok sallamaya devam Royalcan.

    4. OtonomAktor avatarı

      yapmış olabilir montoya bu zaten montoya yanın montoya olmasının sebepleri bunlardı. bilerek yada değil. ama ezme mezme yoktu. sadece bıkkınlıktı montoya nın ki. iki video paylaşıcam ilki 2004 yılında schumiyi geçerken monti nin videosu. 2004 yılı ferrarisinin ne kadar baskın olduğunu anlatmama gerek yok bildiğiniz üzere. diğeri de 2002 yılı raikkonen le tekerlek tekerleğe mücadelesi sonunda geçişi. monti çok yetenekli pilottu fakat istikrarlı değildi buda bir gerçek.

        1. Montoya benim de sevdiğim pilotlardan biridir. Özellikle ilk geçişi cidden çok iyi Schumi’nin çok şaşırdığı arabanın reflekslerinden belli oluyor zaten. Fakat yanlış yere attın videoları sanırım, yukarıda bir arkadaş Montoya’yı Maldonado seviyesine indirdi demin.

        2. OtonomAktor avatarı

          zaten o montoya yı maldonado seviyesine indiren arkadaş hep böyle bilmiş konuşuyor ama bu benzetmeyle ne kadar bilmediğini kendi gözler önüne serdi.

  4. Klasik f1 taraftarı 1 antrenmanda adamı yerin dibine soktunuz.Antenman bazı ipuçları verir tabiki, ancak biraz sabredin Kimi gayet iyi gidiyor aracın performansı dahilinde.Ilk başlarda yaşadığı sorunları atlattı sayılır, bundan sonra gerçek performansını göstereceğini düşünüyorum.Alonso ile arasında geçtiğimiz yarışlarda yaşadığı sorunlar dahilinde bir fark yoktu hatta son yarışta Alonso’dan daha hızlıydı.Ancak sc Alonso’ya yaradı ve öne geçti.Neyse bunlar geçti gitti ancak Kimi gayet motive ve hızından da birşey kaybetmiş değil.Yarış hızında ben onun numberone olduğuna her zaman inandım halada öyle olduğunu düşünüyorum.Biraz daha agresif olması iyi olabilir.Şuanda araç haricinde büyük bir sorun yok, Trollerin gelip burda isteklerinin sizi etkilemesine izin vermeyin.Korkularını her fırsatta belli ediyorlar ne yazıkki..

    1. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Hocam eminmisin SC nin Alo ya yaradığına, Sc girdiğinde Alo Rai nin nerdeyse yarım tur önündeydi ki starttan itibaren rai hiç önde olmadı zaten.. Sc yaradıysa Rai ye yaradı, adam puan bile alamayacaktı nerdeyse.

      1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
        Berkhan Oğulcan Akçay

        Yarım tur önünde değildi. Ayrıca Alonso’nun bir pit-stop’u daha vardı. Sonlara doğru yeni lastiklerle yakalayabilirdi dersen olabilir.

      2. Kimi son pitini yaptığında 19 sn fark vardı bu farkta Kimi’den 5 tur erken pite gelen Alonsonun yeni lastiklerle her tur 1.5 sn belki daha fazla fark kapatması ile oldu, Kimi son pitini yapıp çıktığında her tur 0.7 fark kapatıyordu yani Alonso tekrar pite geldiğinde Kimi’nin yaklaşık 10 12 sn arkasında çıkacaktı, he farkı kapatıp geçerdi dersen ben hiç sanmıyorum olabilir, normal şartlarda arkasında bitirecekti Alonso.

  5. OtonomAktor avatarı

    raikkonen in kendini toplaması lazım bu açık. rai alonso nun bu kadar gerisinde kalacak bir pilot değil. alo yu sevmem karakterini beğenmiyorum ama pilotluğuna edilecek laf yok gerçekten çok iyi bir pilot. rai de muhteşem işler yapan harika bir pilot ama rai nin en büyük eksikliği “hırs” ve “azim”. birşeyler kötü gitmeye başladığında çok çabuk vazgeçiyor ve takmıyor rai nin en kötü huyu. rai sadece bu huyundan vazgeçerse alo-rai ikilisi arasında iyi bir mücadele olabilir.

  6. artık yorum yapacak, bir şeyler, bulamamaya gidiyor, bu işler,,,,,,,,, araç zaten kötü, üstüne birde, çıkacak olan teknik sorunlar, hep raikkonen de çıkmaya başladı ,
    anlaşılan kimi 2. planda, kötü olan aracıda alonso aracında geliştirmeye çalışıyorlar, hislerimde ve gelişen olaylarda, yüzdesi artarak 2. planda kaldığı netleşiyor, zaten neyin ne olduğu, saçma sapan bir hal aldı
    b..kt..n bir durum, bakalım hafta sonu ne olacak, aynı senaryo devam ederse

    küfürbaz haydo videosu göndericem ,Ferrari sitesine,,, 😀

  7. ForzaFerrari avatarı

    Bazı Raikkonen fanları 2014 ün böyle geçeceğini beklemiyordu Alo-Rai mücadelesi bakımından. Genelleme yapmıyorum ama bazıları o kadar adamışlar ki bu adama kendilerini onlara göre en iyi pilot o. Saf hız bakımından en iyi pilot da o. Eşit araçta yenilmeyecek pilot da. Aslında Rainin antrenman bile yapmaması gerek onun doğa üstü yetenekleri var, o bu yetenekleri ile herkesi yenebilir. Düşüncelerindeler. Hatta bi ara lotusta içip merdivenlerde tökezlediği haberine atmış olduğum bir yorum var; Sporcunun kendine dikkat etmesi gerek içmesi uzun vadede sinir sistemini etkilediğinden reflekslerine yansıyabilir zamanla performansını kaybettirebilir. Demiştim ki. Yukarıda bahsettiğim fanlar tarafından linç girişimine uğradım. Şimdi bilinçaltında bazı sarsıntı yaşıyor bu arkadaşlar. Çünkü onlar için rainin alonsonun gerisinde kalması kabul edebilecekleri türden bir durum değil. Bunun şoku içerisinde soruyorlar neden kimide yaşanıyo bu sorunlar diye.

    1. raikkonen vehbi avatarı
      raikkonen vehbi

      öncelikle fikirlerine saygı duydum bunu söyleyerek konuya giriyim şimdi rai nin yeteri kadar hızlı olmadığı çok belli içmesiylemi alakalı orasını bilemem ben rai yi mc larendeki kadar performansının iyi oldugu takım sadece lotus diyebilirim 2007 de bile bence iyi değildi rai. şuan alonso raiden 1 adım önde fakat burdaki hiçkimse bunun derdine düşemiyor malesef ferrarinin hızı belli bizim beklentimiz ferrariyle raimi alonsomu şampiyon olacak diye oldu fakat adamlar puanı bile zor alıyor o yüzden kıyaslamaya giremiyor kimse sezon sonu kimin daha çok puan toplayacağı belli olmaz fakat böyle giderse ferrarinin şampiyon olamayacağı kesin.

      1. ForzaFerrari avatarı

        Katılıyorum düşüncelerine. Zaten Ferrari şu anda ne Alonso ne de Kimi fanlarını tatmin etmiyor. Keşke şu andaki mercedes performansı bizde olsa da gerçek kıyaslamayı yapabilsek ve de bu iki pilotun çekişmesini izleyebilsek. Raikkonene asla bir antipatim yok. Hatta geldiği gün inşallah iki pilot da zorlar kazanan ferrari olsun kimin kazandığı önemli değil benim için demiştim. Ancak dediğin gibi iyi başlayamadı. 4 senedir massa fanlarının Alonso kayrılıyo onda farklı araç var söylemlerinden bıkmıştık. Massa gider Raikkonen gelince bu dedikodular biter diye umduk ama değişen bişey yok daha 4. yarış olmadan başladılar Alonsoda farklı araç var diye. Eğer durum tam tersi olsaydı emin ol Alonso fanları için de söylerdim benzer şeyleri. Hem Alonsoya ayar vermek için raikkonen getirildi diyeceksin hem de Alonsoya farklı araç veriliyor diceksin. Bu nasıl ayar verme Allah aşkına

  8. arızaların sürekli rai’nin aracında çıkıyormuş gibi gösterilmesi canımı sıkmaya başladı.

    avustralya;

    2 araçta da sorun yoktu. rai Q2.’de duvara çarptı. (uydurulan sorunlar: DRS ve fren sorunu)

    malezya;

    2 araçta da sorun yoktu. yarışta rai kontrolsüz bir sürüşle magnussen de dikkatsizliğiyle kaza yaptılar. (uydurulan sorunlar: yağmurda 1 saniye yedi diye yağmura beddua)

    bahreyn;

    alonso’nun aracında sıralamalarda sorun çıktı. Q1’den Q3’e kadar artarak devam eden bir güç eksikliği yaşadı. kimi’de problem yoktu. hatta alonso’nun güç sorununun yarışta devam edip etmediği belli değil. eli kolu bağlı gibiydi.

    çin;

    rai’nin aracında antrenmanlarda sorun çıktı.

    bakıyoruz: alonso 1 sorun, rai 1 sorun.

    ben de kendime artı basacağım yahu, nerden yapıyoruz 🙂

    1. hatirlarsam avuralyada kimi benm hatam demisti. onca yil massa ya emedileri laf kalmadi sira simdi kimi de mi ? senin yorumuna gore araci kimi bozuyo..

      1. ferrarinin açıklaması elektronik fren sistemiydi ondan bahsediyor. Ki bu kadar yaygarayı koparan da kimi değil kimiciler. Ya Allah aşkına alonso mu gidip bozucak. YADA FERRARİ BU KADAR APTALDA KAZANACAĞI PUANLARDAN ALACAĞI MİLYON DOLARLARI HİÇE Mİ SAYACAK. Ne kadar komplo efsanesi üretmeye yatkın bir milletiz ya

  9. herkes yazmış bende aynı cevap için buradayım neden kimi ve onun aracında sorunlar var

    garip

    1. Kimi Ferrari ile anlaşma yapınca 5.6 şık yazdım, ben bu durumların yaşanacağını tahmin ettim, rahatım kasmıyorum da kendimi ama bu kadar b…kt…n bir araç olunca açıkçası, şaşırmakla kalmadım, hayretler içindede kaldım, yuh ki ne yuh Ferrari ye

  10. bu arıza neden kiminin arabasında oluyor da alonso da olmuyor, demek ki kimi bu sektörden sıkılmış ve aracını istenmeyen düzeyde kullanıyor ve gerekli özeni göstermiyor…

  11. sabah sorun yaşadık diyor öğleden sonra piste 15 dakika sonra çıkıyor madem programın yarım kaldı neden 2. antremanlara yeşil ışıkla birlikte değil de 15 dakika geçtikten sonra başlıyorsun

    1. alıntı = madem programın yarım kaldı neden 2. antremanlara yeşil ışıkla birlikte değil de 15 dakika geçtikten sonra başlıyorsun

      kardeşim güzel soru sormuşsun da bu sorunun ilgilisi Ferrari bu soru Ferrari takımına sorulmalı bir pilot kafasına göre takılamaz

  12. Geçen seneki gibi 1-2 olsa alo rai

    asdsdsa 😀 tamam tamam bişey demedim .

  13. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Arızaların sürekli Kimi’nin aracında meydana gelmesi artık can sıkıcı bir hal almaya başladı.

    1. ah ah sende biliyorsun da olayları, neyse şimdilik susalım ,ben de susuyorum, yoksa shumi nin rekorlarım geçilmesin diye, yaptıklarını da yazacaktım, hasta adam diye yazmıyorum fandaşım 😀

  14. şanssızsın be adamım ferrari yeni parçalar getirdi muhtemelen alonun hızı bundan ve ferrari downforce sorununu çözmüş gibi gözüküyor yarın ki son antremanlarda olabildiğince tur atması lazım kiminin ferrari yavaş yavaş ön bölümü yakalayacak gibi hadi inşallah 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir