Massa: “Kabus Gibi Bir Yarıştı”

Felipe Massa, Çin GP’sinin kendisi adına kabus gibi geçtiğini söyledi.

Brezilyalı pilot harika startın ardından Alonso ile ilk viraja gelirken temas yaşamış fakat herhangi bir sorun oluşmamıştı.

Massa altıncı sırada götürdüğü yarışta pite geldi fakat pit stop sırasında çok büyük bir zaman kaybederek yarışta sonunculuğa kadar düştü.

Massa yarışı kabus olarak nitelendirdi.

“Kabus gibi bir yarıştı. Pit stopla birlikte yarışım bitti”

“Ne olduğunu bilmiyorum. Aracın arka tarafında bir sorun vardı ama ne olduğunu bilmiyorum”

“Bir hata vardı ama lastik sorunumuydu henüz bilmiyorum”

Williams pilotu İspanya’da daha iyi bir yarış çıkartabilmeyi umuyor.

“Bu hafta sonu ileriye doğru bir adım attık. İspanya’da yukarılarda mücadele edebilmek için elimizden geleni yapapcazğız”


Yorumlar

“Massa: “Kabus Gibi Bir Yarıştı”” için 22 yanıt

  1. massa bence ilahi adalet tecelli etti..

    sen daha starda Alonso ve rosbergin yarışını kabusa çevirmek için hamleler yaptın ama

    keskin sirke küpüne zarar verdi sakin…

    hizmetçilik dönemine alışmaya çalış

    1. Formula1sever avatarı
      Formula1sever

      Bu site nasıl f1den anlamayan kişilerle dolmuş . Startta massa rosbergi çok rahat geçti önündeki rbr dışa gelince massa çarpmamak için iç tarafa kaydı rbr ile tekerlek tekerleğe iken alonso ona çarptı . Sen massaya burda suç bulduysun f1 izleme . Yeni kurallarla f1 anlayışın da değişmiş heralde

  2. sen benim gözümde formula 1 de en sırdan pilotunda en sırdan pilotu olmuşsundur artık

  3. vw-tdi-power avatarı

    Williams takım olarak gözümden düşmekte hızla. Sırf Valtteri’yi parlatmak için harcıyorlar bence Massa’yı. Tamam kabul, Valtteri gayet hızlı bir pilot ancak, ayıp Massa’nın yarışını ikidir pitlerle bitiriyorsunuz, aynı Ferrari pit duvarına döndünüz.

    1. takım kendini sabote ediyor evet… şu kafa yapısından kurtulamayan insan sayısı beni şaşırtıyor

    2. bu sitede f1 den anlamayan hiçbir şey bilmeyen o kadar adam yorum yapıyor. birincileri “vw-tdi-powersen” ve “0versteer” oldunuz tebrikler.

  4. pistte değilde pitte bitti yarışın.eminim redbulları geçerdin.sen elinden geleni yaptın.1 dakika lastik beklemekte neyin nesidir.lastik hazır değilse neden çağırıyorsun.sizin yaptığınızı hrt yapmaz.aklıma ralf ve rubensin 2001 malezya yarışındaki piti geldi oda 60 saniyeden fazla sürmüştü. neyse sen elinden geleni yaptın dostum.onlar düşünsün.sanki sırf bottasın önünü açmak için böyle bir ceza verdiler sana malezyanın öcü olarak.bektılar tren yapıyor cezayı kesmişte olabilirler.insanoğlu bu çiğ süt emmiştir.

  5. massa bu profilden aynen güdük necmi ye benziyor hababam sınıfındaki..

    starta gelirsek kalkış olağan üstü fakat e 5 te makas atar gibi insanların önüne kıramazsınız Alonso bir

    rosberg iki

    kamikaze olmuştu resmen neyin aklındaydı bilemiyorum..

    1. ForçaFelipeMassa avatarı
      ForçaFelipeMassa

      Önüne kırmak mı? Analiz videosundan sonra da bu görüşünü savunabiliyor musun acaba? Şu kör gözlü fanatiklikten bi bıkmadınız arkadaş ya anlayamıyorum cidden sizi.

  6. Onur Gentas avatarı

    Diğer pilotlar massadan kalkış dersi almalı. Her yatıştamı bir pilot iyi kalkış yapar. Yarışın içinde kalamıyor ama neyazık ki.

  7. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Alonso Massa’yı göremedi ki, iyi ki ikisi de hasar almadan yola devam edebildiler. Ek olarak Bottas – Rosberg temasında da Bottas’ın hasar almaması gerçekten şaşırtıcıydı.

  8. Bu pit stoplardan ne çektin be Massa. Şampiyonluğuna bile mani olmuştu 🙁

  9. Massa şüphesiz griddeki en iyi start alan pilotsun ilk virajda Alonso bilmeyerekde olsa üstüne kırdı dakika bir orada sıkıntı yaşadın pit stop zaten senin yarışının sonu oldu Williams takım içi emir verirken 2 puanın hesabını yapıyordu ya onlar düşünsün bu pit stop ile kaçan puanları sen değil kolay gelsin

    1. Kemakinen35 avatarı

      alonso üstüne kirdi ??????? lütfen alonsonun startini izlermisin tekrardan alonso yaris cizgisindeyken massa bizim sokak tabiri ile makas yapti ve carpistilar ….

    2. OtonomAktor avatarı

      kemakinen35 izmirli hemşehrim start anında yarış çizgisi diye bir kavram mı olur? ilk viraja giren tüm pilotlar yarış çizgisinden gitmeye bakar mı taraflı yorum yapmayın rica ediyorum.
      alın videosu
      http://www.youtube.com/watch?v=iPl51Jor_xw
      alın buda bir resmi massa sağdaki ricardoyu geçmek için boşluk bulmuş ricciardoyu sağına alıp sollamış soldaki alonso araya massanın girdiğini görmemiş muhtemelen oraya doğru kırmış biraz ve temas olmuş. üsttede resmini paylaştım massanın kaçacak bir yeri yok alo farketmemiş oraya massanın girdiğini.

      ne yapsın massa ilk virajda ricciardo yu geçmesin mi ivmelenmişken aracı?

      1. Kemakinen35 avatarı

        resim aldatir ,ben gecmesin demiyorum dedigim alaonso kendi yaris cizgisinde ,viraj dogal oalrak saga kaydigi icindirki soldan kalkan pilotlar hafif saga girmek zorundalar ama videoda özellikle aolonsonun pilot kamerasinda gözüküyor alonso direksiyonu kirmadan devam ediyor zaten massa alansoya cama carpan kuslar gibi carpiyor benim gördügüm bu ,normal bir ilk viraj olayi suclu aramaya gerek yok ….

        1. Onur Gentas avatarı

          Alonso massaya carptı.ama hata alonsoda demek değil bu. Massanın oraya geçtiğini görmedi.

          1. En doğru yorum bu, hata kimsede değil ama çarpan Alonso.

      2. OtonomAktor avatarı

        suçlu aramaya gerek yok evet ama “massa makas attı” yorumu suçlu ilan ediş gibi geldi bana o yüzden açıklama gereği duydum. resim aldatır eyv. videoda ortada neticede. iyi ikisine de birşey olmadan devam edebildiler o an.

    3. Turun hemen ardından telsiz konusmasından massa alonsoya çarptım bişeyi var mı diye soruyor o bile kabullenmiş sen neyi savunuyosun 🙂

      1. OtonomAktor avatarı

        yanlışın var alonso bana çarptı diyor telsizde massa.

        1. Onur Gentas avatarı

          Yalnız Massa ve Alonso bile bizim kadar tartışmamışlardır sanırım bu konuda:) İkiside sorun yaşamadı boşverin kim kime çarptıysa çarptı. Formula 1 bunlarla güzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir