Hulkenberg: “Altıncılık Takım İçin İyi Bir Sonuç”

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg, Çin GP’sinde elde ettiği altıncılığın takım için iyi bir sonuç olduğunu söyledi.

“Altıncı sırada yarışı bitirmek takım için olumlu bir sonuç oldu. Aslında Massa’yı geçtikten sonra benim için oldukça basit bir yarış oldu”

“Lastikleri yarış boyunca düzgün şekilde yönetmek zorundaydım. Aracı doğru hızda tutmak ve hataları önlemek için elimden geleni yaptım. Bottas’ın önünde yarışı bitirmek kolay değildi”

“Şuanda Mercedes motoru kullanan takımlarla büyük bir mücadele içerisindeyiz. Onların gelişmeye devam ettiğini görüyoruz ve bizde öyle yapmalıyız””

Sergio Perez’de kötü geçen sıralama turlarının ardından dokuzunculuğun iyi bir sonuç olduğu görüşünde.

“On altıncı sıradan yarışa başladığımı düşünürsek dokuzunculuk iyi bir sonuç oldu. İyi bir startın ardından iki pit stop stratejisini yapmaya odaklandım. Araçta yol tutuş problemi olsa da birkaç sıra daha kazanmayı başardım”

“Bugün uyguladığımız strateji ile geçiş yapmak kolay değildi. Bu yüzden dokuzunculuğun maksimum sonuç olduğunu düşünüyorum. Bazı iyi puanlar kazandım. Ancak kabul etmeliyim ki Bahreyn’in ardından bu sonuç biraz hayal kırıklığı oldu”

“Barcelona’da daha hızlı olmak için çalışıyoruz. Gelişmeye devam etmeliyiz. Çünkü çevremizdeki takımların durmaya niyeti yok”


Yorumlar

“Hulkenberg: “Altıncılık Takım İçin İyi Bir Sonuç”” için 2 yanıt

  1. vw-tdi-power avatarı

    Bir yarış kazanır bence bu sezon, yeterli performansı var, aracı da iyi bu sene diğer senelerine nispeten, hadi Hulk!

  2. OtonomAktor avatarı

    hulk yeni favori pilotum olabilir gerçekten potansiyeli çok iyi. daha güçlü bir takıma giderse yeteneklerini daha iyi gösterebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir