Rosberg, Williams ile Uzun Bir Gelecek Bekliyor

yazar:

kategori:

Mclaren ile adı anılan Genç Alman önümüzdeki sene Williams ile devam edeceğini söyledi ancak 2008’den sonra pilot pazarındaki en istenen pilotlardan birisi olabilir.

Ancak kendisine olan ilginin artmasına rağmen Rosberg, uzun yıllar Williams ile devam edebileceğini söyledi ve Williams’a kazanan gruba dönme mücadelesinde yardım etmek istediğini belirtti.

Rosberg, The Mail’e yaptığı açıklamada "En azından gelecek sene bir yere gitmiyorum ve bundan daha uzun süre burada kalmak istiyorum."

"Mclaren’e gideceğim yönünde söylentiler çıkması güzel ve bir kaç sene sonra tekrar Lewis ile takım arkadaşı olmak ilginç olurdu."

"Ancak olduğum yerde mutluyum. Geçtiğimiz sene önemli gelişmeler gösterdik ve bu sene de bu gelişime devam etmeyi umuyorum."

"Williams’ın eski güçlü günlerine dönmesinde önemli rol sahibi olmak istiyorum. Tıpkı Alonso’nun Renault, Michael’in Ferrari’de yaptığı gibi."

"Bir takımı tekrar o seviyeye getirmek, mükemmel bir araba ile şampiyonayı kazanmaktan daha büyük bir başarı." dedi.

Rosberg, Hamilton ve Kubica ile birlikte Formula 1’in yeni üst düzey pilotları olacaklarını düşünüyor.

Rosberg "Çok heyecanlıyım çünkü kısa zaman sonra F1 benim jenerasyonum tarafından domine edilecek."

"Biz spora önce geldik ancal Lewis hepimizi geçti. Bir kaç sene sonra Lewis, Robert, Heikki, ben ve hatta Sebastian Vettel arasında büyük mücadele yaşanacak. Vettel’de geçen sezonun ortasında katılmasına rağmen çok iyi iş çıkardı."

"Sporun böyle mücadelelere ihtiyacı var. Ve umuyorum bir gün insanlar Alain Prost, Ayrton Senna, Nigell Mansell ve Nelson Piquet arasında olan mücadeleleri konuştuğu gibi bir gün bizleri konuşacak. dedi.


Yorumlar

  1. Bunun soyledigin kadar kisa bir zamanda olacagini sanmiyorum Nico cum, Raikkonen, Alonso, Heidfeld, Massa hala cok gencler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir