"Casusluk Sonucu Alonso'nun Geleceğini Etkilemeyecek"

yazar:

kategori:

İspanya Motorsporları Başkanı ve FIA Dünya Motorsporları Konseyi Üyesi Carlos Gracia AS gazetesine yaptığı açıklamada Renault takımına karşı yapılan casusluk suçlamalarının İspanyol pilotun geleceğinde etkili olmayacağını söyledi.

Alonso’nun son kararını vermeden önce Renault’un 6 Aralık’ta çıkacağı davanın sonucunu beklediği söyleniyor son günlerde.

Gracia konu hakkında "Bu konu hakkında bir şey söyleyemem."

"Tek söyleyebileceğim bu tür şeylerin Formula 1’de daha önce de yaşandığı. Ancak bunu casusluk olarak adlandırabilir miyiz bilmiyorum."

"Bu daha önceden bilgi değişimi olarak adlandırılırdı ancak şimdi casusluk oldu. Ancak sporun tarihinde bu her zaman oldu." dedi.

Renault’a Mclaren’de olduğu gibi 100 milyon dolar ceza verilmesi halinde Fransız takımın spordan çekilebileceği söyleniyor.

Gracia şöyle devam etti: "Benzer olay Fernando’nun kararını etkileyebilir. Ancak aldığım izlenimler farklı seçeneklerinin olduğu yönünde."

"İstediğim Fernando’nun kendisi için en iyi olanı seçmesi. Bunun olmasını umuyorum." dedi.


Yorumlar

  1. inş fernando reno ya gecer casusluk sıkandalı ona ugramaz hatta renoya da ugramasın reno bole bi şey yapmaz bence mclarenin camuru yada sacmalıgı

  2. al işte mclaren bavul dolusu belgeden dolayı ceza almış mış 780 sayfalık belgeden dolayı ceza aldı arkadaşım..ayrıca araçta uygulandığı kanıtlanmadı..ve o senin dediğin 3-5 diket kaç tane word belgesi alır bunun farkındamısın sen..sadece 700 den fazla teknik çizim ****ürülmüş ki…diğerleri ne kadar tutar bilinmiyor…bide adamlar bunları açıp tartışmışlar…önce bilgimizi tartalım sonra konuşalım…

  3. Renault`un buyuk bir ceza alacagini hic sanmiyorum, uc-bes disketle bisey olmaz, Ross Brown bi ton Ferrari bilgisi ile Honda`ya gidiyor, ne yapilabilir ki? Brown`in beynine formatmi atacaz 🙂 Mclaren olayi ile karistirilmamali bu olay, onlar uc-bes disket degil bavul dolusu Ferrari dokumanlarindan dolayi ceza aldilar, bu dokumanlari getirende Mclaren`de ise baslayan biri degildi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir