Taraftarlarından de la Rosa'ya Destek

yazar:

kategori:

Yaklaşık 8000 Pedro de la Rosa taraftarı İspanyol pilotun 2008’de, Lewis Hamilton’un yanında McLaren’in diğer koltuğuna oturması için seçilmesi gerektiğini düşünüyor.

Çevrimiçi bir talep, http://www.petitiononline.com/Q1Q2Q3/petition.html , 36 yaşındaki pilotun 2008’deki McLaren’in diğer koltuğunu başka bütün pilotlardan daha fazla hak ettiğini ifade ediyor.

De la Rosa’nın vatandaşı ve iki dünya şampiyonluğu bulunan Fernando Alonso, tartışmalı geçen 2007 sezonu sonunda McLaren’den ayrılmıştı.

De la Rosa, ilk yarışına 1999 senesinde çıktı ve Juan Pablo Montaya’nın ayrılmasıyla McLaren koltuğunda yarışlara da katılmıştı.


Yorumlar

  1. mail olayını organize etmiş bir adamın nesi hakediyor mclaren koltuguna oturmayı ben onu anlayamadım..kendisi olaganustu surusler yapabilen bir ozellige de sahip degil ki olsa da farketmez bu yılki yasananlardan sonra..3. pilot olarak takımda kalmasını bile anlayamıyorum ve mclareni bu konuda kınıyorum bir de yarısırsa artık yuh diyorum..

  2. bence Alonso çok iyi bir seçenekti ama gitti.onun yerine bence pedro geçmemeli.Nelson Jr,kovalainen veya rosberg olabilir.ama pedro,ralf falan olmasın.McLaren markalarda da iddialı bi takım.

  3. de la reso diğer koltuğa oturursa, ferrarilerle mücadele edemeyiz. lewis şampiyonluk yarışında çok yalnız kalır. ayrıca pedro nun hakettiği tek şey; 3. pilotluk

  4. ne kadar başarılı olacağı tartışma konusu ama hepimiz gayet iyi biliyoruz ki mclaren takımı bir alonso daha almayacaktır.. pedro ikinci koltuğa yakışabilir tabiki.. zaten seçebilecekleri çok az pilot kaldı.. bir an önce açıklasınlar artık yaa..

  5. pedro özellikle bu seneden sobra hiçbirşeyi haketmiyor,pedro hakediyorsa merk gene de hakediyor…

  6. pedro özellikle bu seneden sobra hiçbirşeyi haketmiyor,pedro hakediyorsa merk gene de hakediyor…

  7. Kesinlikle katiliyorum, Pedro hakediyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir