Webber, Red Bull'u Ümitlendirdi

yazar:

kategori:

Mark Webber, takım arkadaşı David Coulthard’ın 17. sırayı aldığı Cuma günü antrenmanlarında 6. olmasının ardından Japonya GP’de iyi bir sonuç almak için Red Bull’a ümit verdi.

Webber: "Bizim için iyi bir Cuma günüydü. Geçen seneye göre bir gelişim olarak bugün biraz kuru bir hava vardı ve bundan keyif aldım. Pistte sürüş yapmak keyif verici. Teknik ve zorlayıcı virajlara sahip ama bunun üstesinden gelmemiz gerekiyor. Bugün yarış hazırlıklarımızı yaptık. Bu gece sıkı çalışacağız ve yarın sıralamalara çıkacağız. Herşeyi hesaba katarsak fena değil" 

Coulthard: "Son sektörde düşük tutunma elde ettim, bu da aracın kaydığı ve arkadan kaymanın çok olduğu anlamına geliyor. Singapur gibi meydan okuna ve sürüşü zevk veren bir yerden buraya gelmek bir tezat. Bu pist, kör apekslere ve dış dışa eğimli virajlara sahip. Bir yarış pilotu veya kayıkçı olmanız mesele değil, iyi viraj iyi virajdır, içini gördüğünüz veya kenarından gidip virajı aldığınız yerler gibi. Aksine burada içine girmeden önce (virajları) normal olarak göremiyorsunuz veya dışa eğimli oluyor ve araç, arkadan kayıyor. Televizyonda iyi görünüyordur ama bu araçlar, kayma açılarının yüksek seviyelerini üretip hızlı gitmezler. Bu yüzden bu durumda biraz tur zamanı kaybedersiniz. Ama pistin zorluğu bu"


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    şu DC ye bak yaa.bırak artık hiç biyeri beğenmiyo.buemi gelse sendn daha iyi olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir