Berger BMW'nin Heidfeld'in Kontratını Uzatmasına Şaşırdı

yazar:

kategori:

Eski BMW motor sporları direktörü Gerhard Berger, BMW takımının Nick Heidfeld ile olan anlaşmasını yenilemesine biraz şaşırdığını ifade etti.

Toro Rosso’nun sahiplerinden olan 31 yaşındaki Berger Alman gazetesine şunları söyledi: "Nick iyi bir sürücü, fakat o bir Raikkonen,Alonso,Kubica,Rosberg veya Vettel kalitesinde değil."dedi.

 

 

 


Yorumlar

  1. bende diyorumki berger kendi işine baksın. :)) BMW en akıllıca seçimi yaptı. gelebilecek pilotlar arasında kaliteli 2pilot vardı bence rosberg ve alonso onlar gelmeyince en mantıklıcası hei.olurdu zaten gidipte button'mı gelecekti bize button yetenek konusunda heidfeld'in eline su bile dökemez. arkadaşların dediği gibi BMW en akıllıca olan seçeneği kullandı herkes geçen seneyi hatırlıyordur öyle değilmi araca uymadı hei bu sezon başından beri hatta aracın ilk testlerindeki demeçlerinden belliydi ama artık heidfeld seneye gerçek kimliğine bürünecek ve şampiyonluk mücadelesi verecek ben buna inanıyorum.toro rosso bourdais ile kontrat uzatırsa hangi duruma düşecek merak ediyor sen işine bak anlamadığın çok şey var ve sus berger. :))

  2. Utku İKİZPINAR avatarı
    Utku İKİZPINAR

    ErhanF1'e yüzde yüz katılıyor ve diyorum ki:
    Nick'in sürüş tarzı temizdir ve şuan için F1'DE EMSALSİZDİR
    (bu aşamada bir iki hususu açalım: limitte gitme; fren noktasını kaçırma, yarış çizgisini bozarak diğerlerini de tehlikeye atma ise, Nick'in bu taraklarda bezi olmaz.
    Lastiği ısıtan pilot değil araçtır, MP423'ün lastiği, F2008 F1.08'den daha iyi ısıttğını herkes biliyor.
    Kimi ile Nick Sauber'de iken Nick Kimi'den daha fazla puan toplamıştır 🙂 )
    Nick 1. olabilecek bir aracı sürerse mutlaka 1. yapacaktır… ( Ki bu da gelecek sezonda olacak zaten 🙂 )

    BMW POWER

  3. Ferrari aracının performansıyla BMW aracının performansına bakıyorum arada çok büyük fark var. Sıralamalarda her iki pilotta zorluk yaşadı ama sonuçta Ferrari daha önlerde yer almayı başarabiliyordu. Puanlara bakınca ne görüyoruz? Heidfeld ile Raikkonen neredeyse aynı. Yani söylediğim sözü geri almak için bir neden yok ortada.

  4. Sinan Şahin avatarı

    "Eğer Ferrari Raikkonen'in sözleşmesini uzatabiliyorsa Heidfeld'in uzatmasında bir terslik yok." yanlış kişiyle kıyaslamışsın arkadaşım 🙂 kimi şampiyon bir pilot ve her an patlayacak bir bomba gibi, onun kalitesi tartışılmaz ama heidfeld'in yetenekleri sınırlı ve artık limitte gidemiyor gibi.

  5. Güven derken Alonso'nun pilotajını kastetmedim. Alonso bence pistteki en komple pilot. Demek istediğim hedefleriyle, kişiliğiyle alakalı. Alonso ile uzun vadeli planlar yapamazsın.

  6. alonso güven veren bir pilot değil mi yok artık lebron james:D iki ay önce basın:alonso bmw de haberindede boyle yazıyodu arkadaslarım alonso güven veren pilot değilse bnce gridde güvenleck pilot yok alonso güven vermıyoda sezon basından beri 2 kere Q2 ye kalamayan 4-5 yarısta Q3 e kalamayan nick mi veriyor alonso sene basındakı ezık R28 iyle bile Q3 e kalırken nick sezona 3. otomobl olarak gıren aracla Q3 e kalamadıgı gunler oldu lastık ısıtamıyomus yıl basından beri öğrenemedımı bu adam ısıtmayı kubica nası ısıtıyor aynı aracı hala lastık ısıtamıyo denıyo ya gulmekten yarılyrm bu adam 31 yasında ve sezon sonu gelmiş hala ogrenememsse lastık ısıtmayı bıraksın f1 i

  7. burak bocek avatarı

    doğru zamanda doğru araçta değildi belkide.ama sonuçta bu yarış kazanamaması gerçeğini değiştirmiyor.elbette bazı fırsatları olmuştur her yarışını hatırlamıyorum ancak kubica sezonun ilk yarısı açık ara daha iyidi ve nick sorunlaral boğuşuyordu.bunlar belki kendinden kaynaklı belki değildi.ve her zaman rekabetçi bir araç olmayabilir altınızda fakat yarış kazanabilme fırsatı gelir.

  8. Nick yarış kazanamadı çünkü hiç kazanabilecek bir otomobile sahip olmadı. Bu yılda o kadar sorun yaşamasına rağmen hala şampiyonluk şansı devam ediyor. Heidfeld takımın ihtiyacı olan bir pilottu sözleşmesi uzatıldı bu kadar.
    Eğer Ferrari Raikkonen'in sözleşmesini uzatabiliyorsa Heidfeld'in uzatmasında bir terslik yok.

    Hem F1 tarihine baktığımızda şampiyonluk kazanan pilotların hepsinin özel yetenekli pilotlar olmadığını görebiliriz rahatça. Rosberg, Kubica, Vettel şu an F1in parlayan yıldızları ancak bu başarıyı her zaman devam ettirebileceklerini biliyormuyuz? Gençken parlayıp sonra unutulan birçok pilot var.
    Raikkonen 1 yıl iyi 1 yıl kötü, Alonso zaten farklı bir alemde kesinlikle güven veren bir pilot değil.
    Diğer tarafta geçişler konusunda hepsinden daha iyi, yağmur performansı malum bir Heidfeld var.
    İsterseniz fanatiklik diyebilirsiniz ama Heidfeld bu pilotların hepsinden kıymetli benim gözümde. Üzüldüm Berger'in böyle düşünmesine.

  9. arkadaslar adamda nick kötü dememişki iyi bir sürücü ama bir alonso bir rai değil demiş bncede iyi bir iknci pilot fakat sampıyonlk kazanablecek kapasıtede değil gridde bu kapasitede alonso rai kub lew vet ros demiş bnde katlyrm

  10. ali eymen topbaş avatarı
    ali eymen topbaş

    mclaren yani bu yazdıklarına gülüyorum adam bmw ile kova yı geçmiş raikonen in 1 puan arkasında kubicayla yanılmıyosam arasında 8 puan fark var adam daha ne yapsın bi de bu sene adam lastikleri ısıtamadı yani bunun neresi mantıksız ?

  11. burak bocek avatarı

    bencede genç birisi daha yetenekli birisi olabilird.belki diğer takımların pilotlarının yerleri değişemdi vede kontratları gereği böyle kara almışlardır.ve heidfieldin takımla olan birlikteliğinden takımı iyi tanımasıda avantaj olabilir.ama f1 racingte okumuştum yıllardır f1de nick ve daha yarış kazanamadı.en çok start alıp kazanamayanlar arasında şuan.puan topluyor istikrar olarak fena değil.ama sanki artık miladı doluyor

  12. Bende anlamıyorum.dünyanın parasını harcayıp öndeki takımları yakalamaya çalışırsınız.Ama kalitenizin tamamen bağlı olduğu pilot seçiminde mantıksız davranırsınız.olmaz böyle.Bu takımda 2 pilotta iyi olmalı ferrariyle mclarende mücadele etmenin yolu budur.Hei kötü demiyorum ama genç dinamik birisi zorlayacak birisi iyi olurdu.

  13. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Ne ettin ya berger adamı öldürseydin daha iyiydi.Adam daha ne yapsın, bu seneki BMW ile şampiyon olacak değil ya.Herkesin iyi ve kötü zamanı olmuştur ve olacaktırda.Heifeld inde bu sene iyi ve kötü zamanları oldu ;ancak bu onun ikinci sınıf pilot olduğunu göstermez.F1 de tüm pilotlar yetenekli oldukları için F1 deler.Bence BMW son derece isabetli bir karar alarak Heifeldi takımda tutmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir