Barrichello, Tekrar 2.Seansı Kaçırdığı için Üzgün

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Japonya GP’de tekrar 2. seansa kalamadığı için üzülüyor ama bunun nedeni olarak Honda aracının yeteri kadar hızlı olmadığını gösteriyor.

Dokuz yarıştır sıralamaların 2.seansına kalma başarısı gösteremeyen Brezilyalı pilot, yarınki yarışa 17. sıradan başlayacak.

Barrichello, son sürüşünde kumar oynamaya karar verdiğini ama bunun karşılığının gelmediğini söyledi.

Barrichello: "Bugünkü ikinci çıkışımın iyi bir sıralama turu olmasına rağmen ne yazık ki beni 10. sıraya koymaya yetecek sadece 0,3 saniyenin olduğu orta grubun arkasındayız"

"İkinci çıkışımda zaten tam sınırdaydım. Bu yüzden son çıkışta biraz kumar oynamak zorundaydık ve ön kanata biraz ek yaptık"

"Ne yazık ki bu, ikinci sektörle birlikte lastiklerin ufalanmasına neden oldu ve gelişim gösteremedim. Evimizdeki yarışta bundan daha iyi bir yerde sıralanabilirdik ve bu bir utanç. Ama yarınki yarışta fırsatların çoğunu değerlendirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız"

Takım arkadaşı Jenson Button, Honda adına hayal kırıklığı yaratan bir günü tamamladı. İngiliz pilot, aracın hakimiyeti ile sorun yaşamaya devam etti ve 18.sıradan yarışa başlayacak.

Button: "Bugün bizim için en iyi gün değildi ama umarım yarınki yarış daha iyi olacak. Bütün hafta sonu boyunca araçta sıkıntı yaşadım ve iyi bir denge elde etmekgüçtü. Bu sabah araç ıslak zeminde daha iyiydi. Bununla birlikte engebeler ve viraj apeksleri, aracı yolundan çıkarıyordu ve bunu çözmeyi başaramadık"

"Bugün sıralamalarda son turumda çok fazla önden kayma vardı ve bu da, araçta çekmelere neden oldu ve virajları almayı güçleştirdi. Tur zamanımı geliştiremedim. Hayal kırıklığı yarattı ama elimizde bulunan paketle elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir