Alonso, Renault'un Gelişiminden Memnun

yazar:

kategori:

Eski Dünya ŞAmpiyonu Fernando Alonso, Renault sonunda sezon başında olması gereken forma kavuşabildiğini söyledi.

Alonso "Açıkçası Singapur’da biraz daha fazla rekabetçiydik ve burada gerçekle yüzleştik ve biraz zorlanıyoruz ancak araç her yarış daha iyiye gidiyor."

"Böyle bir pistte 3-4 ay önce bulunsaydık çok büyük sorun yaşardık ve önlerde olamazdık. Şimdi ise her pistte ve her koşulda rekabetçi olabiliyoruz. Takım çok iyi iş çıkarttı ve bu çalışmanın sonucu. Belki de sezonun bitmesine 3 yarış kala hemen Ferrari ve Mclaren’lerin arkasında yer alıyoruz." dedi.

Bu iyimserliğe rağmen Alonso gelecek sene konusunda emin değil.

Alonso "Her takım ve her takım menajeri gelecek seneki araç için çok iyimser ancak yeni kurallar konusunda hala bazı endişeler var. Her takım kuralları anlama konusunda, özellikle KERS ve bunun gibi konularda çok sıkı çalışmak zorunda. Bu, gelecek sene için en önemli konu." dedi.


Yorumlar

  1. sinan karan avatarı

    yürü bea aslanım alonso yarın agresif bi süriş çıkarcak bence araba harbiden müthiş gelişmiş alonso yarın ilk üçe kesin girer..

  2. ben bi raikkonen tarafarıyım ama gridin tartışılmasız en iisi alonso… kabul etmek gerekir… adam neler yapıyor gerçekten… alonsoya baktıkça schumiyi anımsıyorum…

  3. renault'un gösterdiği gelişimin nedeni elbette alonso. bu konuda başarılı olduğunu söylemeliyim. bu arada ben biraz faklı düşünüyor ve nasıl ki macaristan'da heiiki'ye araya girip bizi 3. sıraya düşürdüğü için teşekkür ettiysem, burada da alonso'ya bizi 5. sıraya düşürdüğü için teşekkür etmeliyim. bu tarz pistlerde kirli ve temiz taraf ayrımı hissedilir derecede önemli. ve iyi bir kalkış için iyi yol tutuşa sahip noktadan kalkış yapmak gerekli.

  4. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Renault yrn yien ii bir strateJi planlıyor oLabiLr :)) Nelson Piquet JR ne günLre duruor :)) ama yrn süperr olacak :))

  5. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Ewt alonso Farkı 🙂 gecen Senede Renault boleydi ama cokta gelişim GosteremediLer ama aLonso gercektn kompLe bir pilot :))):P

  6. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Alonso gene işleri karıştırdın,yapacaksan en iyisini yap yani pole pozisyonunu al .Böyle bir pozisyonla bizim için büyük sıkıntı yarattın.

  7. her ne kadar 2005-2006 yılllarından alonsoyu sevmesemde dürüstçe söylemek gerekirki, aracın gelişimi için çok iyi çalışan bir pilot. alonso olmasaydı reno bu kadar gelişim kaydedemezdi. bence reno alonsoyu kaybetmemeli.

    iyi bir araçla herkes şampiyon olabilir ama iyi bir araç yaratarak herkes şampiyon olamaz. tebrikler alonso..

  8. en büyük sensin alonso bunu herkesde ii bilio ama işlerine gelmio bilmemek sonuna kadar renault f1 team ve fernando nelsonda test pilotu olsun:))

  9. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Yürü bea fernando 🙂 yrn sendn ii sonucLar bekLiorm podyum olmaSa bile ii pouanLar cıkrrSn :))

  10. renault f1 team (fernando ulaş avcı fernando cans pıkachuuğurcan):))))fernando alonso

  11. renault f1 team herzman benim için 1 numaradaır ve şampıon bir pilotuda daha ne istesnki bekle 2009 bis gelioss

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir