Kvyat Toro Rosso’nun Yarış Performansından Memnun

yazar:

kategori:

Daniil Kvyat, puan ile noktaladığı Çin GP’sinin ardından Toro Rosso’nun yarış performansına övgülerde bulundu.

“Yarışta aracım gerçekten iyiydi. Performansımdan çok mutluyum. İyi bir start alarak ilk turda bazı pozisyonlar kazanmayı başardım. Hızımız bugün gerçekten çok iyiydi. Yarış boyunca Jenson ile girdiğimiz mücadeleden zevk aldım”

“Lastik yönetimi konusunda iyi bir iş yaptık. Artık aracımızın hızlı olduğunu biliyoruz. Tabi ki önümüzde gitmemiz gereken uzun bir yol var. Umarım sezon sonuna kadar büyük puanlar almayı başarırız”

Jean Eric Vergne ise yarışın kendisi için beklediğinden daha zor geçtiğini söyledi.

“Herşeyden önce takıma burada tek puanını kazandıran Daniil’i tebrik ediyorum. Kötü bir startın ardından kötü bir ilk tur geçirdim. Neden böyle olduğunu anlamak için verileri incelememiz gerekiyor”

“İlk turun ardındanButton’ın arkasına takılıp kaldım. Opsiyon lastiklerini tercih ettik fakat lastikleri çalıştırmayı başaramadık. Bunun sonucu olarakta onu geçmem imkansız hale geldi”

“Kesinlikle zor bir yarış geçirdim. Fakat bazı olumlu işaretleri de unutmamak gerekiyor. Sıralama turlarında gerçekten iyi bir hızımız vardı. Burada geliştiğimizi görebiliyorum. Artık Barcelona’da daha hızlı olacağımıza olan inancımız tam”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir