Maldonado: “Düzlük Hızımız Çok Kötü”

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, puansız geçen Çin GP’sinin ardından Lotus’un en büyük problemi olarak yavaş düzlük hızını gösterdi.

“Bu benim en iyi yarışım olmasa da herhangi bir sorun olmadan yarışı bitirmeyi başardık”

“Aracın hızı muhteşem değildi. Ama en azından ileriye doğru bir adım attık. Aracın düzlük hızı gerçekten çok kötü. Düzlüklerde araç geçemiyoruz. Bununla birlikte savunma da yapamıyoruz. Bunun sebeplerini araştırmak için verilere bakacağız”

“Sorunsuz geçen hafta sonlarına ihtiyacımız var. Avrupa sezonuyla beraber umarım gerçek performansımızı göstermeye başlayabiliriz”


Yorumlar

“Maldonado: “Düzlük Hızımız Çok Kötü”” için bir yanıt

  1. Birinci Antrenmanlar düzlük hızı
    Pastor Maldonado=320.9 km/h
    Romain Grosjean= 318.1

    İkinci Antrenman düzlük hızı

    Pastor Maldonado=320.9 km/h
    Romain Grosjean= 321.3 km/h

    Üçüncü Antrenman malum yağmurlu geçti:
    Pastor Maldonado=304.7 km/h
    Romain Grosjean=302.5 km/h

    Sıralama
    Romain Grosjean=305.4 km/h

    Sıralamada yağmurlu geçti ama burada yağmuru görünce takımın downforce ayarlarına fazla yüklenip motoru yağmur ayarlarına göre çalıştırdıklarını görebiliyoruz tork eğrisi güç çıkışı bunların hepsi etken ama bu hız nereye gitti ? Yarış kuru şartlar altında yapıldı ama maalesef antrenmanlar da ki hız yoktu aynı durum STR Renault hariç diğerlerinde de vardı. Bahreyn de Ricciardonun sahip olduğu hız yoktu maalesef aynı şekilde Vettelin de. Oysa bura da Renault’un 30 bg kazandığını söyledi Serhan abi. Olan oldu önümüze bakmalıyız üç hafta var İspanya’ya Renault Viry-Châtillon’da elinden geleni yapıyor ve İspanya ile büyük bir adım atacaklar ICE ve ERS de daha gelişmiş olacağız yazılımda daha ileri gidilecek enerji sistemi ve yakıt kullanımı geliştirilecek, biraz daha çekiş bulunacak bakalım bunlar bize neler getirecek. Red Bull Renault motor dan dolayı tur başına 0.4 saniye kaybediyor bunu telafi etmek harika olur. Lotus ise İspanya’ya B şasi ile geliyor ve Red Bull’un sahip olduğu her şeye Lotus da sahip olacak İspanya ile umarım dönüm noktası olur bizim için. Kış testlerinden bu güne kadar yapılan çalışmaların sonuç vermesi tatminkar edici.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir